Üzletasszony

Mesterfokon

Élj! Szeress! Vezess!

Az Üzlet, amire Vágysz!
Az Élet, amit Megérdemelsz!

Intenzív üzleti program szolgáltatást nyújtó, nőiességüket megélni kívánó VállalkozóNőknek, Coachoknak

Tudatosságra ébredés + Bőségtudatosság
+ Üzleti képzés + Online Marketing + Közösség

A program indul 2019. január 14.

Jelentkezem

Tudtad?! A legújabb üzleti trend a Nők felemelkedése!

Te is azon Nők közé tartozol, akik nem csak érzik a szükségét, de égető vággyal sürgetik a változást személyes és üzleti életükben egyaránt? Akik készen állnak anyagi függetlenségben, szabadon, a saját szabályaik szerint élni, maradandót, igazi értéket alkotni, szolgálni, önmaguk gazdagításán, kiteljesedésén keresztül másokat emelni, Bőségben megélt élethez vezetni?

A régi paradigmák ideje lejárt, az elmúlt néhány évben újak születtek és születnek. Nemcsak hiszem, tudom, lehetőséged van arra, hogy Nőként, rátalálva önmagadra, kiteljesedve, teljes életet élj. Vállalkozásodon keresztül megvalósítsd inspirációból fakadó küldetésedet, miközben teljes harmóniában élsz családoddal, szeretteiddel, beutazod a világot és egy Hozzád hasonlóan fantasztikus, inspiráló nők közösségébe tartozhatsz, akikkel egymást motiválva, támogatva egy irányba haladhatsz.

Elérhetsz jelentős sikereket üzletasszonyként, ráadásul erőfeszítések nélkül, egyszerűen, könnyedén, nőiességedet, nőies nagyszerűségedet megélve, élvezettel, élményekben gazdagon.

Üdvözöllek az Üzletasszony Mesterfokon Programban!

Az Üzletasszony Mesterfokon egy exkluzív, intenzív üzleti program, mely vállalkozónőket, coachokat kíván támogatni, lépésről lépésre vezetve a vágyott vállalkozásuk felépítésében, vagy a már meglévő vállalkozásuk magasabb szintre emelésében.

 • Azt érzed a jelenlegi vállalkozásod közel sem biztosítja számodra azokat a sikereket, eredményeket, melyekre nem csak vágysz, de szükséged van, és tudod, hogy a továbblépéshez segítségre van szükséged? 
 • Nem tudod eldönteni mely területen lenne érdemes fejlődnöd, képezned magadat, hogy az üzletedet és általa az életedet prosperálóbbá tedd? Úgy érzed, sok-sok puzzle darabkád van már, de nem tudod, hogyan rakd azokat össze? Egyszerűen nem áll össze a kép, hogyan lesz ebből egy egész?
 • Nem látod, hogyan lehetséges az üzletedben sikeressé, prosperálóvá válni úgy, hogy a gyermekeidre, családodra, szeretteidre is maradjon időd, ráadásul minőségi időd, és folyton kettészakadva érzed magadat? A választás kényszerét érzed, de tudod, a lelked mindkettőre hív!
 • Azon gondolkodsz, hogyan tudnád a jelenlegi vállalkozásodat jövedelmezőbbé tenni, de a lelked mélyén tudod, ez nem a Te utad? Azt viszont nem látod tisztán, mi az, amit szeretnél, azt pedig még kevésbé, hogyan tudnál a jelenlegi üzleted, családod és feladataid mellett tovább, a vágyott utadra lépni? 
 • Tudod, hogy az alkalmazotti lét nem a Te világod, de nem igazán tudod, hogyan indulj el, és nem látod, hogyan tudnád felépíteni a jelenlegi munkád mellett álmaid vállalkozását? 
 • Szeretnéd összehangolni szakmai, kreatív énedet az üzleti lét, az értékesítés folyamatával, de jelenleg ezt megvalósíthatatlannak látod? Úgy érzed akadályoztatva vagy, nem lehet egy szakmai téren jártas, vagy kreatív személy az üzleti életben is sikeres?
 • Az elmúlt évek történései eljuttattak odáig, mostanra megkérdőjelezhetetlenül eldöntötted, eljött a Te időd, felépíted álmaid életét, üzletét, készen állsz valami igazán különlegeset, maradandót nyújtani, és a vágyaidat megvalósítani, ellentmondást nem tűrően Te, itt és most!
BeataGal

Az Üzletasszony Mesterfokon Program elhozza
számodra mindazt, amire vágysz, és amit
maximálisan megérdemelsz!

Te is tudod, hogy okkal vagy itt, és ezeket a sorokat okkal olvasod. Sejted, érzed, tudod, valami igazán kivételesre, jelentőséggel telire hív a lelked, és nagy dolgokra vagy hivatott.

Azonban azt is tudod, sokkal többről van szó, mint a Te életed!

Nem! Egyáltalán nem arról van szó, hogy van valami fontosabb, mint a Te életed! Sőt! Az Üzletasszony Mesterfokon Program által megérted és megéled, hogy Te vagy életed legfontosabb személye, és képessé válsz arra, hogy eszerint az IGAZság szerint élj.

Mialatt hétről hétre, hónapról hónapra azon dolgozunk, hogy a magán és üzleti életedben kiteljesedj, felismered, mi az az érték, amit a világ számára csak Te tudsz közvetíteni a vállalkozásod által, kik azok, akik igazán Rád “várnak” és hogyan leszel képes mások életére maradandó hatást gyakorolni, másokat gazdagítani.

BeataGal

Engedd meg, hogy megosszak Veled néhány gondolatot!

Gál Beáta vagyok, Üzleti Siker Mentor, Transzformációs Coach, a Have it All Közösség létrehozója, vezetője, boldog édesanya, feleség, nő, üzletasszony.

Amikor évekkel korábban, életem különböző területei – anyagi jólétem, üzleti sikereim, egészségem – az ígéretes korábbi éveimmel és a vágyaimmal ellentétben jelentős hiány állapotba kerültek, elhatároztam, újraírom magamat és a történetemet. Eldöntöttem, hogy megtalálom azt a módszert, amellyel bármely hozzám hasonló nő igazi sikersztorit élhet. Nem csupán az üzleti sikerek lebegtek a szemem előtt, az a Nő akartam lenni, aki élete minden számára fontos területén bőségben él, és azt a módszert kerestem, ami minden vágyakkal teli, coacholható, a mindennapi értelemben vett legátlagosabb Nő számára is követhető, ráadásul egyszerűen, könnyedén, nőies eleganciával, kiteljesedést hozóan.

Eredeti közgazdász végzettségemet követően elvégeztem a nemzetközi üzleti & coaching akadémiát, okleveles transzformációs coach és a nemzetközi coaching szövetség tagja lettem. Eddigi munkám és tanulmányaim során lehetőségem volt, és jelenleg is lehetőségem van együtt dolgozni nemzetközi szinten sikeres üzletasszonyokkal, coachokkal, tanítókkal, spirituális mesterekkel, többek között Neale Donald Walsch-sal, aki meghívásomra a közeljövőben tartja első magyarországi mesterkurzusát.

A munkám során általam használt transzformációs coachingot első körben saját életemben alkalmaztam, ennek köszönhetően az elmúlt éveim folyamatos növekedést hoztak számomra.

Azt vallom, 40 felett kezdődik az élet! 40-es éveim elején lettem édesanya és egyben választottam üzleti életemben is feltétel és korlátok nélküli kiteljesedést. Nulláról felépítettem a saját modellemet követve az üzleti vállalkozásomat, mely második teljes üzleti évében többszörösen 8 számjegyű éves bevétellel rendelkezik, mindezt úgy, hogy több tucat, több száz, vagy talán ezer Nő és családjaik életére voltam pozitív hatással, jelentős mennyiségű időt töltöttem személyes fejlődésemre, minőségi időt fordítottam szeretteimre, gyermekemre, családomra és azt mondhatom, szinte megállás nélkül utaztam, látogattam hazánk és a világ legcsodálatosabb helyeit, és tettem mindezt az általam vágyott életszínvonalon. 

Munkám során azon magyar vállalkozónőket támogatom, akik lelkük hívásának eleget téve, vállalkozásukon keresztül kívánják megvalósítani önmagukat, értéket kívánnak teremteni, miközben fel kívánják építeni anyagi biztonságukat, szabadságukat.

Küldetésem a tudatosságra, bőségre ébresztés.

Az Üzletasszony Mesterfokon Program tartalmazza mindazon területeket, lépéseket, melyek nem csupán saját sikereimhez vezettek, de melyeket alkalmazva bármely önmagát megvalósítani, kiteljesedni kívánó nő az enyémekhez hasonló, vagy még nagyobb eredmények elérésére képes.

BeataGal

Kinek szól az Üzletasszony Mesterfokon program?

Az Üzletasszony Mesterfokon Üzleti Program nem szól mindenkinek!k

Cselekvésre kész, ambiciózus, szolgáltatást nyújtó vállalkozónőknek szól, akik megértik, elfogadják, az üzleti kiteljesedésük személyes kiteljesedésükön keresztül valósítható meg

Közülük is azoknak, akik taníthatóak, coacholhatóak, alázattal elfogadják és követik a vezetést, hajlandóak elengedni a régit, az őket nem szolgáló gondolatokat, sémákat, tudást és készen állnak az új befogadására, a minden értelemben felnőtté-, érzelmileg éretté válásra, az életre, a vezetésre.

Az Üzletasszony Mesterfokon Program segítséget nyújt sikeres vállalkozással rendelkezőknek, több éves vállalkozói múlttal rendelkezőknek a következő szintre lépésben, tettre kész kezdő vállalkozóknak.

Eddigi munkám során dolgoztam együtt

 • húszas éveikben járó hölgyektől kezdve egészen az önmagát megvalósítani kívánó hatvanasokig,
 • családanyákkal, szingli Hölgyekkel, és urakkal,
 • Hölgyekkel, akik a munkahelyük mellett kívántak vállalkozást kezdeni,
 • Hölgyekkel, akik a nulláról kívántak jól működő vállalkozást felépíteni,
 • vállalkozónőkkel, akik az üzletüket kívánták jelentősebb jövedelmi szintre emelni,
 • terméket és szolgáltatást kínálókkal,
 • millió forint alatti és feletti havi jövedelemmel rendelkezőkkel,
 • Hölgyekkel, akik keresték, mi az a terület, ahol igazán megvalósíthatják önmagukat...

Volt köztük:

egyetemi tanár, életmód mentor, természetgyógyász, online coach, párkapcsolati coach, ügyvéd, orvos, gazdasági vezető, pénzügyi szakember, networker, színész, kreatív szakember, alapítvány vezető, saját kozmetikai márkával és üzemmel rendelkező, építőipari vállalat tulajdonosa, stílus tanácsadó, stílus kommunikátor, ruhaszalon tulajdonos, vegyészmérnök, kozmetikus vállalkozó...

BeataGal

Mit kínál az Üzletasszony Mesterfokon Program?

A Program tartalmazza mindazon területeket és ezen területeken a szükséges tartalmat (és azon felül semmi feleslegeset), mely által egy sikeres vállalkozás felépíthető, vagy az a következő szintjére emelhető. A program tartalmazza azon módszereket, melyeket saját életem és vállalkozásom formálásához, prosperálóvá tételéhez használok; a módszereket, melyek által mindezt átadom, mint az üzleti siker mentorálás, transzformációs coaching, személyes-, online-, egyéni- és csoport coaching.

A Program időtartamának, tartalmának kialakításakor egy cél vezérelt: lehetővé tenni számodra a jelentőséggel bíró, értéket kínáló, prosperáló vállalkozásod felépítését, azáltal, hogy Te, a vállalkozást vezető üzletasszony kiteljesedsz, rátalálsz önmagadra, belső erődre, lelked hívására, felépíted szabadságodat, anyagi függetlenségedet, éves szinten 8 számjegyű jövedelmedet.

A program strukturált tartalma az alábbi területeket öleli át:

Személyiségfejlődés, sikergondolkodás  – kialakítod a gondolkodásmódot, mely által a tudatos, magabiztos, saját szabályai szerint élő prosperáló, inspiráló Üzletasszony megszületik.

Tudatosságra ébredés, Bőségtudatosság - a gazdagságtudatosságon messze túlmutató Bőségtudatosság tudományának megismerése által több mint elegendő pénzre, ügyfélre és időre teszel szert. A Bőségtudatosságod a tudatos gondolkodásra ébredő Nő által születik meg számodra.

Üzleti képzés – vállalkozásvezetés, az értékesítés művészete, brand építés, termékpozícionálás, árképzés, célpiac meghatározás.

Marketing – listaépítés, online-, offline marketing, közösségi média, automatizálás. 

Közösség – a Közösség, ami meghallgat, figyel Rád, támogat, inspirál, motivál, ünnepel, és ahol barátságok, üzleti kapcsolatok születnek.

Illés Virág Bluberry Cosmetics Alapító, CEO
Üzletasszony


Dobó Katalin Egyetemi tanár,
a Maci Alapítvány Alapítója és Vezetője


Dr. Illich Ferenc Ügyvéd


BeataGal

Hogyan épül fel az Üzletasszony Mesterfokon Program?

Az Üzletasszony Mesterfokon Programon egy 6 hónapon át tartó üzleti program, pontosabban 2019. január 14-től 2019. június 30 –ig tartó program. A Program ideje alatt a résztvevő Hölgyek 12 részen keresztül ismerik meg a program tartalmát és általuk építhetik a vállalkozásukat és az életüket egyaránt. A 12 rész 12 Modult jelent. Minden egyes Modul magába foglal egy, a témát átfogó 45-80 oldalas munkafüzetet, videótréninget és Beáta Modulonként tart egy-egy online élő 3 órás coaching maratont, amikor is a résztvevő Hölgyek kérdéseire, elakadásaira további segítséget nyújt.

Az Üzletasszony Mesterfokon Program továbbá 3 élő, egész napos üzleti rendezvényt tartalmaz, melyek helyszíne a Budapest Boscolo Hotel. Az élő rendezvények minden 4-ik Modul után kerülnek megrendezésre, melyek szintén további segítséget nyújtanak a Beáta által használt módszereken keresztül.

Az Üzletasszony Mesterfokon Program során Beáta átadja az általa használt szoftvereket, applikációkat, programokat, szolgáltatókat és nem csak Beáta, hanem a Beáta teljes csapata támogatni fogja a programban résztvevőket.

BeataGal

Kivételes Bónusz Ajándékok

Az Üzletasszony Mesterfokon Program résztvevőinek eredményeiket többszöröző szándékkal kivételes bónusz ajándékokat nyújtunk.

Üzletasszony Mesterfokon Előkészítő Program

Üzletasszonyok Elvonulása – 4 napos üzleti rendezvény

Tudatosságra Ébredés Neale Donlad Walsch-sal VIP részvétel

Üzletasszony Mesterfokon Előkészítő Program

Bónusz Ajándék

Az Üzletasszony Mesterfokon Program egy önmagában is önálló, átfogó, intenzív 3 hónapos program, mely 2018. október 1-től 2019. január 13-ig kíséri, támogatja a résztvevőket jelentkezési dátumoktól függően.

  Az előkészítő program tartalma:
 • Tudatosságra ébredés, Bőség tudatosság, tudatos gondolkodásmód program
 • Időgazdálkodás
 • Kristálytiszta üzleti alapok
 • Üzletasszony Mesterfokon siker mentalitás
 • Készülj az életre, amit megérdemelsz

Az Üzletasszony Mesterfokon Előkészítő Program több munkafüzetet, több száz oldallal, videótréninget, élő online tréninget, kérdések és válaszok élő bejelentkezést, és egy élő rendezvényt tartalmaz, melynek dátuma 2018. december 15.

Az Üzletasszony Mesterfokon Előkészítő Program ára 2.000 € + áfa

Üzletasszonyok Elvonulása – 4 napos üzleti rendezvény

Bónusz Ajándék

Beáta jelentős sikerekkel tart több napos elvonulásokat vállalkozó nőknek. Az elvonulások ideje alatt szó szerint új nők születnek, maguk mögött hagyva rég cipelt terheiket, téves elképzeléseiket, idejemúlt vagy éppen számukra használhatatlan üzleti ismereteiket, és magasabb tudatossági szinten, jelentősen nagyobb Bőségtudatossággal, magabiztossággal, könnyedén megvalósítható üzleti célokkal, tervekkel távoznak. Ezen elvonulásokat követve több Hölgy duplázta, triplázta üzleti bevételeit, rendezte kapcsolatait, rátalált a szerelemre, teljesedett ki élete számos, számára fontos területein.

2019. március 24-25-26-27-én a sárvári Spirit Hotelben tartja következő elvonulását. Az Üzletasszony Mesterfokon Program első jelentkezőinek Beáta bónusz ajándékként kínálja ezen az elvonuláson a részvételt.

Az Üzletasszonyok Elvonulása 4 napos program ára, amely az üzleti képzést (a szállást nem) tartalmazza 249.990 Ft + áfa ( 805€ + áfa).

Tudatosságra Ébredés Neale Donlad Walsch-sal VIP részvétel

Bónusz Ajándék

Beáta meghívására Neale Donald Walsch, aki többek között a Beszélgetések Istennel című könyv írója, és korunk jelentős spirituális hírnőkeinek egyike 2019. január 26-27-én Budapestre érkezik, és Tudatosságra Ébredés címmel 2 napos Mesterkurzust tart vállalkozónőknek, vállalkozóknak, mindazoknak, akik a tudatosság egy magasabb szintjére kívánnak lépni, és azáltal életük különböző területein kiteljesedni. A 2 napos Mesterkurzus részleteit itt találod.

Beáta nagyvonalú ajándéka az Üzletasszony Mesterfokon 2019 Program legelső jelentkezőinek: VIP jegy a 2 napos Neale Donald Walsch Mesterkurzusra.

A Tudatosságra Ébredés 2 napos Mesterkurzus Neale Donald Walsch vezetésével VIP jegy teljes ára 249.990 Ft + áfa (805 € + áfa).

További bónusz ajándékok a program első jelentkezői számára

Korán kelő kedvezmény

Kedvezményes részletfizetési lehetőség

BeataGal

BeataGal
Október 31-ig

 • 12 Modul
 • 12 Videó Tréning
 • 12 Coaching Maraton Modulonként
 • 3 egész napos élő rendezvény
 • Előkészítő Program Élőben
  3 Coaching Maratonnal
  3 Élő Online Tréninggel
  Előkészítő Program egész napos élő rendezvény
  (Teljes ár 2.000 € + áfa)
 • Korán kelő kedvezmény
  2 részletű részletfizetés
  7 részletű részletfizetés
  2018-as fizetés (egyben vagy 2 részletben) az első 11 jelentkezőnek 4 napos Üzletasszonyok Elvonulása Ajándékként.
  A bónusz a szabad helyek erejéig él.
  (Teljes ár 249.990 Ft + áfa) Október 31-ig egyösszegű és 2 részletben fizetéssel jelentkezőknek Neale Donald Walsch 2 napos Mesterkurzus VIP jegy Ajándékként.
  A bónusz a szabad helyek erejéig él.
  (Teljes ár 249.990 Ft + áfa)

BeataGal
December 10-ig

 • 12 Modul
 • 12 Videó Tréning
 • 12 Coaching Maraton Modulonként
 • 3 egész napos élő rendezvény
 • Előkészítő Program Élőben
  2 Coaching Maratonnal
  2 Élő Online Tréninggel
  Előkészítő Program egész napos élő rendezvény
  (Teljes ár 2.000 € + áfa)

BeataGal
December 29-ig

 • 12 Modul
 • 12 Videó Tréning
 • 12 Coaching Maraton Modulonként
 • 3 egész napos élő rendezvény
 • Előkészítő Program Élőben
  1 Coaching Maratonnal
  1 Élő Online Tréninggel
  (Teljes ár 2.000 € + áfa)

Az Üzletasszony Mesterfokon Üzleti Program ára

BeataGal
Október 1-31. között

 • Egy összegű fizetéssel
  5.000 € + áfa
 • Két részletben fizetéssel
  2.000 € + áfa
  +
  3.000 € +áfa
 • 7 részletű fizetéssel
  2.000 € + áfa
  +
  6 x 667 € +áfa

BeataGal
November 1. – december 10. között

 • Egy összegű fizetéssel
  6.250 € + áfa
 • Két részletben fizetéssel
  2.500 € + áfa
  +
  3.750 € +áfa
 • 7 részletű fizetéssel
  2.500 € + áfa
  +
  6 x 792 € +áfa

BeataGal
December 11-29. között

 • Egy összegű fizetéssel
  6.250 € + áfa
 • Két részletben fizetéssel
  2.500 € + áfa
  +
  3.750 € +áfa
 • 6 részletű fizetéssel
  2.500 € + áfa
  +
  5 x 950 € +áfa

* Részletfizetés 9 részletben: 2.000 € + áfa jelentkezéskor, majd 2018. novembertől, 2019. június hónapig, 8 hónapon át, minden hónapban 1-7 között

** Részletfizetés 7 részletben: 2.000 € + áfa jelentkezéskor, majd 2019. januárjától, 2019. június hónapig, 6 hónapon át, minden hónapban 1-7 között

*** Részletfizetés 6 részletben: 2.500 € + áfa jelentkezéskor, majd 2019. februárjától, 2019. június hónapig, 5 hónapon át, minden hónapban 1-7 között

**** Részletfizetés 2 részletben: 2.000 € + áfa jelentkezéskor, majd a második 3.000 € + áfa 2018. december 26-ig.
November 1-től 2.500 € + áfa jelentkezéskor, majd a második 3.750 € + áfa 2018. december 26-ig.

Üzletasszony Mesterfokon

Egy összegű fizetés

 
5.000 € + áfa
Jelentkezem

Két részletű fizetés

2.000 € + áfa
+
3.000 € + áfa
Jelentkezem

7 részletű fizetés

2.000 € + áfa
+
8 x 500 € + áfa
Jelentkezem

"Közel egy éve veszek részt a rendezvényein, két hónapja pedig intenzíven együtt dolgozunk. Számomra rendkívül hiteles, hiszen minden tanításában önmagát, élettapasztalatát adja.
Az együttműködésünk alatt számos gyakorlati útmutatót, támogatást kaptam, amelyet mind a személyes, mind azüzleti vállalkozásom fejlődésére tudok fordítani. Megerősített abban, hogy mi a küldetésem, mi az, amivel a továbbiakban az embereket egészségük megőrzése és gyógyulásuk során szolgálni tudom. Beáta személyes megjelenése, szakmai tudása, profizmusa példa értékű.
Kisugárzása által rengeteg nőt, női vállalkozót tud megérinteni, és biztosan tudom, hogy hatalmas értéket teremt munkája, életcélja megvalósítása által.
“Egyedi, kivételes és különleges”."

Dr Király Tünde A Dr Király Tünde Egészségközpontja alapítója, vezetője Főorvos, Gyermek-felnőtt családorvos A Komplementer medicina képviselője Akupunktőr Lézerterapeuta A Hagyományos Kínai Orvoslás művelője

Client
Client

"2017 márciusban ismertem meg Beátát egy üzleti rendezvényén, akkor már egy ideje kerestem valakit, aki tovább tud vinni a céljaimhoz vezető úton. Kevesebb munkaórát és több pénzt akartam, és magamat még jobban érezni. Májusban elkezdtem az Üzleti Bőségedre Hangolva Programját, ahol a bemelegítés (első hónap) alatt a bevételem 1,5 -szeresére nőtt, ami azóta tovább növekedett, és fele annyi munkaórát dolgoztam. (80 órám szabadult fel a hónapban). Korábban is volt már, hogy magas bevételem volt, de sokkal több munkaórával. A program által lett időm magamra, a kapcsolataimra, a hosszú hétvégékre. Ezek utan nem volt kérdés, hogy Beátát választom személyes Coach-omnak. "

Horváth Réka
Pénzügyi szakértő

"A Párom kísérőjeként vettem részt Beáta júliusi rendezvényén, amelyen végig követtem az általa nyújtott mentorálást. Az ott kitűzött célomat, mely szerint addigi átlagjövedelmemet megduplázom, a rendezvényt követő 12 napon belül elértem, majd július hónapot 2,5-szeres jövedelemnövekedéssel zártam. Semmi különlegeset nem csináltam, pusztán azt használtam fel, amit megtanultam Tőle. Már több hasonló programon voltam, de olyan gyors eredményt, mint Beatával, korábban nem sikerült elérnem. Konkrét segítséget kaptam, lényegesen hatékonyabb vagyok a munkavégzésben és megtöbbszöröződtek a lehetőségeim üzleti téren is."

Dr. Illich Ferenc
Ügyvéd

Client
Client

"Beáta több rendezvényén is részt vettem már, és minden egyes alkalommal jelentősen előrelépett az életem az üzleti és a magánéletemben egyaránt. Legutoljára a júliusi rendezvényén tartottam vele, melyet követően 1 héten belül 4 új ügyfél jelent meg a vállalkozásomban, akik „csak úgy” rám találtak és egy számomra fontos kapcsolat jelentős minőségi javulást mutat azóta is."

Mayer Ildikó
Hajgyógyász, Hajspecialista

"Beátától akkora önbizalmat és támogatást kaptam, hogy ennek köszönhetően már most elindítottam azt a vállalkozásomat, amit 2-3 év múlva szerettem volna létrehozni. Közös munkánk során óriási személyiség fejlődésen megyek keresztül. Ma már másképp gondolkodom mind üzleti, mind anyagi téren. Családi életem kiegyensúlyozottabbá vált, gazdaságosabban osztom be az időmet, priorizálok. Megtisztelő számomra, hogy tagja lehetek egy fantasztikus, támogató közösségnek és, hogy mesterelme partnerrel dolgozhatok együtt. Folyamatos útbaigazítást, instrukciót kapok, üzleti lépéseket tanulok. Beáta megmutatta azt is, hogyan találjak rá az első ügyfeleimre, és hogyan növeljem folyamatosan célközönségemet, hogyan építsek listát reklám és költségek nélkül. Hálás vagyok munkájáért, szakértelméért, hogy mutatja az utat és, hogy egyike lehetetek azoknak, akikkel együtt dolgozik."

Pats Tímea
Életmód Mentor,
 a Szélsőségek Nélkül Fit és Egészséges Mozgalom Alapítója és Vezetője

Client
Client

"Március óta dolgozom együtt Gál Beátával, immáron a második 90 napos személyes coaching programban. Életem egyik legjobb döntése volt, hogy el kezdtem Vele a személyes coaching programot.
Pedagógusként, óvodavezetőként, egyetemi tanárként, lélekszerelőként, nekem teljesen újak voltak Bea módszerei, aminek kifejezetten örültem, hogy kiléptem az oktatás hatóköréből, és beléptem egy új világba, a bőség birodalmába. Mit is jelent ez nekem?
Elsősorban nagyon mély önismereti utat. Szembesültem azzal, hogy minden elakadásom útjában én állok, vagyis a szokásaim, a beidegződéseim, a félelmeim. Szembesültem azzal is, hogy minden kérdésre bennem van a válasz, belül kell megkeresnem. Ezzel a tudattal felelősséget vállalok az életem alakulásáért. Megtanultam a bőséget alázattal értelmezni, amely az életem minden területén képes megjelenni, ha én így döntök. Választhatok nekem megfelelő emberi kapcsolatokat, élhetem vágyott életemet, képes vagyok szebbé tenni mások életét is, hiszen értéket teremtek, amelyet meg is fizetnek.
Azt is megtanultam, hogy a fejlődésnek manifesztálódnia kell, tehát láthatóvá válik körülményeim alakulásában.
Beáta kedves, a személyes értékeimet állandóan meglátó, méltató kommunikációja, rám irányított teljes figyelme szárnyakat ad. Minden idegszálával figyel rám, amely mélyen érinti és megnyitja lelkemet. Az Ő tudása, a véleményalkotás nélküli támogatása, vezetése, a kérdései időzítése mind – mind a segít vágyaimat felismerni, céljaimat megfogalmazni és mindezekért tenni is képes vagyok. Azóta elmondhatom, hogy egy tudatosabb, nyugodtabb, alázatosabb, kiegyensúlyozottabb vagyok. ÚJ EMBER, ÚJ NŐ, PROSPERÁLÓ ÜZLETASSZONY VÁLT belőlem. A fejlődés megmutatkozik az emberi kapcsolataimban, hiszen szabadidőmet mindig a szeretteimmel töltöm. Vezetői munkámat tudatosan tervezem, delegálom, ellenőrzöm, pénzügyeimet kézben tartom. Szeretem magam, szeretem az embereket, szeretem az életem. Március óta közel háromszorosára emelkedett jövedelmem. Az oktatás területén elindítottam egy új vállalkozást.
Gál Beáta számomra az az EMBER, az NŐ, az az ÜZLETASSZONY, aki példa és követendő az én számomra. Hálás vagyok minden közös pillanatért és figyelemért! Köszönöm drága Bea."

Dobó Katalin
Egyetemi tanár,
a Maci Alapítvány Alapítója és Vezetője, Üzletasszony

"Amikor megszületett a vágy, hogy Beátával szeretnék dolgozni csak arra gondoltam, hogy mit tudunk megváltoztatni mindössze 90 nap alatt?
Aztán belevágtam és júliusban amikor kijöttem a rendezvényről, tudtam, hogy semmi nem lesz olyan, mint azelőtt.
Minden megváltozott. Külsőleg és belül is magamra találtam, lettek céljaim, lett pontos tervem, lassan megtanultam transzformálni a gondolataimat a pénzről, sikerről, magamról.
Nagyon izgalmas folyamat amikor az ember kezd önmagára lelni, megfogalmazza a küldetését pontosan leírja a vágyait. A legnagyobb élmény pedig amikor érkeznek a visszaigazolások, vevőktől, családtól, munkatársaktól, hogy valami történt: megváltoztam, magabiztosabb lettem, megváltozott a kommunikáció, megváltozott a marketing számomra idegen emberek érdeklődnek és olvassák az írásaimat, jönnek új vásárlók, új rendelések, új üzleti lehetőségek.
Ilyenkor pedig sokkal egyszerűbb elhinni, hogy bizony mindenre képes vagyok.
De ezt a képességet, hogy a hitem megtartsam akkor is amikor próbatételek vannak, ezt bizony Beátának és a csoportnak köszönhetem!
Hálás vagyok, hogy részese lehetek ennek a csodás utazásnak, aminek most az első állomásához érkeztünk! Ez még közel sem a végállomás."

Illés Virág
a Bluberry Cosmetics Alapítója

Client
Client

"Beátát egy közösségi oldalon láttam meg fényképével együtt. Annyira megfogott a kisugárzása, a lénye, hogy azonnal utána néztem ki is Ő valójában és mit csinál. Már az első beszélgetésünk alkalmával összeszedetten, tárgyilagosan, és érthetően fogalmazta meg mindazt, amit én éreztem, de csak kerestem hozzá a szavakat. Tudása, tapasztalata, és ezek átadásának képessége csodákra képes. Együttműködésünk során felismertem, hogyan lehet egyszerre valaki kitűnő Üzletasszony, középiskolás gyermekek üzleti vállalkozásának mentora és csodás anya is anélkül, hogy feladná az álmait. Sőt, ez az igazi siker, amikor az életemben jelen van a vállalkozás, a szabadság, a magabiztosság, az én idő, és a család is teljes összhangban. A sikerhez vezető utat egyszerűsítettük, és konkrét lépésekre bontottuk. A felmerülő tudatalatti elakadásokat transzformáltuk, megtanultam őket a helyén kezelni. Beáta beszélgetéseink során mindig maximális odaadással csak rám és az üzletemre fókuszál, így a célok megvalósulása igen csak felgyorsult. Ma már tudom, hogy nem kell semmit túlbonyolítani, mert az egyszerű az mindig több. Általa kiegyensúlyozott, magabiztos, céltudatos Nővé váltam, így a saját középiskolás gyermekem üzletének mentorálása is könnyedén halad. Beátát csak ajánlani tudom mindenkinek, aki keresi Önmagát, aki szeretne kiteljesedni az életében."

Garami Andrea
Gazdasági Vezető
Pénzügyi Mentor

BeataGal

Kérdések és Válaszok

Mindenképpen. Az üzleti lépések mellett jelentős mértékben támogatja személyiségedet, magabiztosságodat, tudatosságodat. Kezdő vállalkozóként óriási fontosságú a támogató közeg, amit csak nagyon kevesen kapnak meg a saját környezetükben. A Program által biztosított Közösség nem csak támogatást, de inspirációt, ötleteket, együttműködést is jelent a számodra.

Kezdő vállalkozóként igazi gyorsító sávot nyújt a program. Ahelyett, hogy elvesznél az információk és teendők kavalkádjában, lépésről lépésre végig vezet a prosperáló vállalkozásod felépítéséhez szükséges feladatokon, területeken.

A program által (újra)pozícionálod vállalkozásodat, ajánlatodat, célpiacodat, áraidat, felépíted a vállalkozásod számára legalkalmasabb értékesítési anyagokat, csatornákat. A személyes fejlődésed által, egyre inkább rátalálsz vágyaidra, vágyaidban önmagadra, küldetésedre.

A Program elvégzése egy esetben nem visz el a működő prosperáló vállalkozásod felépítéséhez, annak következő szintjére emeléséhez, ha nem követed és nem alkalmazod a Programban foglaltakat. Ha követed a programot, biztos sikerre számíthatsz.

Ahogy azt az előző kérdésre adott válaszban találod, a program lépésről lépésre való követése által biztos sikerre számíthatsz. A program bármely önmagát megvalósítani kívánó, coacholható vállalkozónő számára sikerrel alkalmazható. Éppen ezért 100%-os pénzvisszafizetési garanciát vállalunk.

A program az üzleti lépések mellett jelentős figyelmet fordít Rád, a vállalkozásod főszereplőjére, mozgatórugójára. A kiemelt részek mellett folyamatosan foglalkozunk személyes- és bőségtudatosságod fejlődésével. Emellett a Program egy semmivel össze nem hasonlítható támogatást nyújt a programban résztvevők Közössége által.

A vállalkozásom első időszakában teljesen egyedül dolgoztam. A kezdeti bevételekből készítettem el az első grafikai munkákat, majd szintén a bevételekből finanszíroztam az első brand fotózást, melynek menetét, mondanivalóját, megjelenését szintén én terveztem. A többszörösen 8 számjegyű bevételt generáltam úgy, hogy a facebook hírdetéseimet saját magam kezeltem, önállóan írtam a szövegeket és önállóan állítottam be a célzásokat. Minderre Téged is meg tudlak tanítani.
Az egyetlen költség, ami a program során megjelenik számodra az Advance Program résztvevőjeként a 4 napos üzleti rendezvény szállás + ellátás költsége, ami körülbelül 110.000 Ft-ot jelent bruttóban.
Efelett szabadon döntesz, milyen pénzügyi kiadásokat tervezel.

Együtt dolgozom terméket, szolgáltatást nyújtókkal, coach-okkal egyaránt. Nem igazán az iparág, a terület az, ami meghatározza, kiknek szól az Üzletasszony Mesterfokon Program, sokkal inkább a belső indíttatás. Az Üzletasszony Mesterfokon Program az önmagukat megvalósítani, kiteljesedni kívánó Hölgyeknek hoztam létre, akik vállalkozásukon keresztül kívánnak értéket, maradandót teremteni, mindezt szívvel, lélekkel, szenvedéllyel.

Mindenképpen! Ne becsüld magadat alá! Megérdemled, hogy ragyogj, prosperálj, isnpirálj és akár az iparágad vezetőjévé, fényes csillagává válj! Személyes küldetésem a szenvedélyüktől vezérelt, önmagukat megvalósítani kívánó magyar vállalkozónőket támogatni, őket a számukra megérdemelt sikerhez segíteni. Ha Te ezen Hölgyek közé tartozol, a program neked szól!

A Program 2018. január 8-án indul és 2018. június 30-án zárul. Az Advance Program résztvevői számára az élő rendezvények dátumai: 2017. december 16., 2018. január 20., február 6., április 22-25., május 8., május 29., június 19.
A rendezvények dátumának módosítási lehetőségét fenntartjuk.

Arra készülsz, hogy az üzletedet és az életedet a következő szintre emeled. A Programban foglaltak elsajátítása, a feladatok elvégzése (melyek egyben a vállalkozásodon való munkát is jelentik) heti 10-15 órát jelent. Amennyiben már működő vállalkozással, tapasztalatokkal rendelkezel ez lehet kevesebb is, de a tapasztalatok azt mutatják, a heti 10-15 óra segíti leginkább a program kimaximalizálását.

Az Advance Program résztvevőjeként igen. A program limitált létszámú, pontosan amiatt, hogy a résztvevőket személyes támogatásban is részesíthessem. Erre az élő rendezvények nyújtanak megfelelő keretet, valamint ezen felül további személyes mentorálás vehető igénybe.

Az Advance Program résztvevőjeként a rendezvények felvételei a program részét képezik.

A program során 2 alkalommal biztosítunk felminősítési lehetőséget, ha azt a férőhelyek száma megengedi. Az Advance Program résztvevő száma limitált, így azt javasoljuk, biztosítsd részvételedet most, a programra való jelentkezésedkor!

BeataGal

Tudod mit kell tenned!

Nem véletlenül olvastad idáig ezt az oldalt. Bár zajlanak a belső párbeszédek, kavarognak a gondolatok, az érzések, végig gondolod, kitől kérhetnél tanácsot, kivel beszélhetnéd meg a döntésedet, de valójában már most tudod mit kell tenned.
Hív a lelked! Bár lehet még nem ismered a részleteket, de érzed valami igazán jelentőségteljes készül rajtad keresztül megmutatkozni, ami nem csak a Te, hanem sokak életét jobbá teszi. Valami, amire egész eddigi életedben készültél!
Igen, az egyik oldalon a kérdések, valóban én, valóban most, képes leszek rá, megengedhetem magamnak az idő-, pénz-, energia befektetést? A másik oldalon azonban az igazság:

mi lesz akkor, ha most nem lépek?
Mi és hogyan fog változni akkor? Egyáltalán változni fog valami, ha továbbra is mindent ugyanúgy, ráadásul szinte egyedül csinálsz tovább?
Ha nemet mondasz most, valójában kinek és mire mondasz nemet? ..és akkor hol vagy Te?!

Túl sokáig vártál erre a pillanatra! Most végre eljött az idő, hogy az lehess, Aki Vagy, hogy egyáltalán felfedezd Ki is Vagy és megéld azt a végtelen Bőséget, szabadságot, melynek megélésére csak Te vagy képes!

További kérdésed van?

Amennyiben további kérdésed van, és a jelentkezési szándékod komoly, úgy kérlek küld el e-mailben kérdésedet vagy vedd fel velünk a kapcsolatot, és időpontot egyeztetünk egy személyes beszélgetésre! info@beatagal.com

BeataGal