Üzletasszony

Mesterfokon

Prosperálj! Inspirálj! Alkoss!

Építsd fel Üzlet, amire Vágysz!
Éld az Élet, amit Megérdemelsz!

Intenzív üzleti program VállalkozóNőknek, Coachoknak

Személyes fejlődés + Gazdagságtudatosság
+ Üzleti képzés + Marketing + Közösség

A program indul 2018. január 8.

Készen állsz anyagi függetlenségben, szabadon, a saját szabályaid szerint élni,
maradandót, igazi értéket alkotni?

A régi paradigmák ideje lejárt, újak születnek. Lehetőséged van arra, hogy Nőként, rátalálva önmagadra, kiteljesedve, teljes életet élj. Vállalkozásodon keresztül megvalósíthatod szenvedélytől fűtött küldetésedet, miközben teljes harmóniában élsz családoddal, szeretteiddel, beutazod a világot és tartozhatsz egy hozzád hasonlóan fantasztikus, inspiráló nők közösségébe, akikkel egy irányba haladsz.

Üdvözöllek az Üzletasszony Mesterfokon Programban!

Az Üzletasszony Mesterfokon egy exkluzív, intenzív program, mely vállalkozónőket, coachokat lépésről lépésre végig vezetve támogat a vágyott vállalkozásuk felépítésében, vagy a már meglévő vállalkozásuk teljes potenciálra emelésében.

BeataGal

Azt érzed a jelenlegi vállalkozásod közel sem biztosítja számodra azokat a sikereket, eredményeket, melyekre nem csak vágysz, de szükséged van, és tudod, hogy a továbblépéshez segítségre van szükséged?

Nem tudod eldönteni mely területen lenne érdemes fejlődnöd, képezned magadat, hogy az üzletedet és általa az életedet prosperálóbbá tedd? Úgy érzed, sok-sok puzzle darabkád van már, de nem tudod, hogyan rakd azokat össze? Egyszerűen nem áll össze a kép hogyan lesz ebből vágyott élet?

Nem látod, hogyan lehetséges az üzletedben sikeressé, prosperálóvá válni, úgy, hogy a gyermekeidre, családodra, szeretteidre is maradjon időd, ráadásul minőségi időd, és folyton ketté szakadva érzed magadat? A választás kényszerét érzed, de tudod, a lelked mindkettőre hív!

Azon gondolkodsz, hogyan tudnád a jelenlegi vállalkozásodat jövedelmezőbbé tenni, de a lelked mélyén tudod, ez nem a Te utad? Azt viszont nem látod tisztán, mi az, amit szeretnél, azt pedig még kevésbé, hogyan tudnál a jelenlegi üzleted, családod és feladataid mellett tovább, a vágyott utadra lépni?

Tudod, hogy az alkalmazotti lét nem a Te világod, de nem igazán tudod, hogyan indulj el és nem látod, hogyan tudnád felépíteni a jelenlegi munkád mellett álmaid vállalkozását?

Az elmúlt évek történései eljuttattak odáig, mostanra megkérdőjelezhetetlenül eldöntötted, eljött a Te időd, felépíted álmaid vállalkozását, készen állsz valami igazán különlegeset, maradandót nyújtani és a vágyaidat megvalósítani?

BeataGal

Az Üzletasszony Mesterfokon programmal a számodra szükséges támogatás és az élet,
amire igazán vágysz megérkezett!

Az, hogy itt vagy és ezeket a sorokat olvasod, azt jelenti, valami igazán kivételesre, jelentőséggel telire hív a lelked és nagy dolgokra vagy hivatott.

Engedd meg, hogy megosszak Veled néhány gondolatot!

Gál Beáta vagyok, üzleti & siker mentor, transzformációs coach, a Have it All Közösség létrehozója, vezetője, boldog feleség, édesanya. Amikor évekkel korábban, életem különböző területei – anyagi jólétem, üzleti sikereim, egészségem – az ígéretes korábbi éveimmel és a vágyaimmal ellentétben jelentős hiány állapotba kerültek, elhatároztam, újra írom magamat és a történetemet. Eldöntöttem megtalálom azt a módszert, amellyel bármely vállalkozónő igazi sikersztorit írhat. Nem csupán az üzleti sikerek lebegtek a szemem előtt, az a Nő akartam lenni, aki élete minden számára fontos területén bőségben él, és azt a módszert kerestem, ami minden vágyakkal teli, coacholható, a mindennapi értelemben vett legátlagosabb Nő számára is követhető, ráadásul egyszerűen, könnyedén, nőies nagyszerűségünket megélve.

Eredeti közgazdász végzettségemet követően elvégeztem a nemzetközi üzleti & coaching akadémiát, okleveles transzformációs coach és a nemzetközi coaching szövetség tagja lettem.
Eddigi munkám és tanulmányaim során lehetőségem volt és jelenleg is lehetőségem van együtt dolgozni nemzetközi szinten sikeres üzletasszonyokkal, coachokkal. A munkám során általam használt transzformációs coachingot első körben saját életemben alkalmaztam, ennek köszönhetően az elmúlt éveim folyamatos növekedést hoztak számomra. Ha csak a múlt évemet nézzük, boldog édesanya lettem, elindítottam a coaching vállalkozásomat, folyamatosan utaztam és a nulláról felépítettem egy éves szinten 8 számjegyű vállalkozást, miközben minőségi időt fordítottam szeretteimre, önmagamra.

Küldetésemmé vált, azon magyar vállalkozónők támogatása, akik lelkük hívásának eleget téve vállalkozásukon keresztül kívánják megvalósítani önmagukat, értéket kívánnak teremteni miközben fel kívánják építeni anyagi biztonságukat, szabadságukat.

Óriási boldogság számomra, eddigi munkám során számos magyar vállalkozónőt (és urat) lehetőségem volt a jól megérdemelt sikereikhez segíteni.

Az Üzletasszony Mesterfokon Program tartalmazza mindazon területeket, lépéseket, melyek nem csupán saját sikereimhez vezettek, de melyet alkalmazva bármely önmagát megvalósítani, kiteljesedni kívánó nő az enyémekhez hasonló vagy még nagyobb eredmények elérésére képes.

BeataGal

Kinek szól az Üzletasszony Mesterfokon program?

Cselekvésre kész, ambiciózus, kezdő vállalkozóknak

Kínálj terméket, szolgáltatást, információt, tanácsot, az Üzletasszony Mesterfokon program segítségedül lesz egy jólműködő, önműködő vállalkozás felépítésében. 

Offline működő vállalkozással rendelkezőknek

Ha egy jól működő vállalkozással rendelkezel és szeretnéd az ügyfélköröddel a kapcsolatodat tovább mélyíteni, az intenzívebbé tenni, új ügyfélkörre szert tenni, akkor az Üzletasszony Mesterfokon program Neked szól.

Sikeres vállalkozóknak a közönségük és a bevételeik automatizálására, online növelésére

Ha már sikeres vállalkozással rendelkezel és tovább kívánod növelni az ügyfélkörödet és a bevételeidet azáltal, hogy a kommunikációdban, értékesítési folyamataidban, online megjelenésedben még hitelesebbé válsz, akkor az Üzletasszony Mesterfokon program támogatni fog Téged ebben.

BeataGal

Kikkel dolgoztam együtt eddigi munkám során?

 • A húszas éveikben járó hölgyektől kezdve egészen az érett, önmagát megvalósítani kívánó hatvanasokig.
 • Családanyákkal, szingli Hölgyekkel, és urakkal!
 • Hölgyekkel, akik a munkahelyük mellett kívántak vállalkozást kezdeni
 • Hölgyekkel, akik a nulláról kívántak jól működő vállalkozást felépíteni
 • Vállalkozónőkkel, akik az üzletüket kívánták jelentősebb jövedelmi szintre emelni
 • Terméket és szolgáltatást kínálókkal
 • Millió forint alatti és feletti havi jövedelemmel rendelkezőkkel
 • Hölgyekkel, akik keresték mi az a terület, amelyen igazán megvalósíthatják önmagukat

Volt köztük:

Egyetemi tanár, Életmód mentor, Természetgyógyász, Online Coach, Párkapcsolati coach, Ügyvéd, Orvos, Gazdasági vezető, Pénzügyi szakember, Networker, Alapítvány vezető, Saját kozmetikai márkával és üzemmel rendelkező üzletasszony, Építőipari vállalat tulajdonosa, Stílus tanácsadó, Kozmetikus vállalkozó...

BeataGal

Mit kínál az Üzletasszony Mesterfokon Program?

Ebben a formában első alkalommal indítom el az Üzletasszony Mesterfokon a programot. A Program tartalmazza mindazon területeket és ezen területeken a szükséges tartalmat (és azon felül semmi feleslegeset), mely által egy sikeres vállalkozás felépíthető, vagy az a következő szintjére emelhető. A program tartalmazza mindazon módszereket, melyeket munkám során alkalmazok, beleértve az üzleti & siker mentorálást, transzformációs coachingot, személyes-, online-, egyéni- és csoportos coachingot.

A Program időtartamanának, tartalmának kialakításakor egy cél vezérelt, lehetővé tenni számodra a jelentőséggel bíró, értéket kínáló, prosperáló vállalkozásod felépítését, azáltal, hogy Te, a vállalkozást vezető üzletasszony kiteljesedsz, rátalálsz önmagadra, belső erődre, lelked hívására, felépíted szabadságodat, anyagi függetlenségedet, éves szinten 8 számjegyű jövedelmedet.

A program strukturált tartalma az alábbi területeket öleli át:

Személyiségfejlődés – kialakítod a gondolkodásmódot, mely által a tudatos, magabiztos, saját szabályai szerint élő prosperáló, inspiráló Üzletasszony megszületik.

Bőségtudatosság – a gazdagságtudatosságon messze túlmutató Bőségtudatosság tudományának megismerése által több mint elegendő pénzre, ügyfélre és időre teszel szert.

Üzleti képzés – vállalkozásvezetés, értékesítés, brand építés.

Marketing – listaépítés, online-, offline marketing, közösségi média, automatizálás.

Közösség – a Közösség, ami meghallgat, figyel Rád, támogat, inspirál, motivál, ünnepel, és ahol barátságok, üzleti kapcsolatok születnek.

Illés Virág Bluberry Cosmetics Alapító, CEO
Üzletasszony


Dobó Katalin Egyetemi tanár,
a Maci Alapítvány Alapítója és Vezetője


Dr. Illich Ferenc Ügyvéd


BeataGal

Hogyan épül fel az Üzletasszony Mesterfokon Basic és az Üzletasszony Mesterfokon Advance Program?

Az Üzletasszony Mesterfokon Programon két szint közül választva van lehetőséged részt venni.


Az Üzletasszony Mesterfokon Basic program egy 6 hónapos 100 %-ban online program, melyet azoknak ajánlunk, akiknek a távolság miatt nincs lehetősége élő workshopokon, rendezvényeken részt venni, vagy úgy érzik a megfelelő üzleti támogatás elegendő ahhoz, hogy üzletüket a következő szintre emeljék.


Az Üzletasszony Mesterfokon Advance program egy 6 hónapos program, amely a 100 %-os online tartalom mellett workshopokat, 4 napos üzleti elvonulást, csoportos transzformáció coaching napokat tartalmaz. A workshopokon nem csak Beáta, hanem a Beáta teljes csapata támogatni fogja a programban résztvevőket.

BeataGal

Az Üzletasszony Mesterfokon Program 10 területet ölel át.
Minden egyes területet egy-egy Modulba foglaltunk.

 • Modul 1. Kristálytiszta üzleti célok!
 • Modul 2. Bőségtudatosság
 • Modul 3. Üzleti miérted, üzleti pozíciód
 • Modul 4. Ideális ügyfél, termék pozícionálás, árazás
 • Modul 5. Weboldal
 • Modul 6. Brand építés, non-verbális kommunikáció
 • Modul 7. Értékesítés
 • Modul 8. Listaépítés
 • Modul 9. Marketing, oline kommunikáció, közösségi média
 • Modul 10. Momentum
BeataGal

Az Üzletasszony Mesterfokon Programot az
Üzletasszony Mesterfokon ELŐKÉSZÍTŐ Program előzi meg.

A program résztvevőinek az Üzletasszony Mesterfokon programhoz való csatlakozásuktól van lehetőségük részt venni az ELŐKÉSZÍTŐ Programban.

Az Előkészítő Program óriási erővel bír, és önálló programként is maximálisan megállja a helyét. A Program során számos, az életed és az üzleted számára fontos területeken dolgozunk.

Az előkészítő program tartalma:

 • Időgazdálkodás
 • Kristálytiszta üzleti alapok
 • Üzletasszony Mesterfokon mentalitás
 • Készülj az életre, amit megérdemelsz
 • Bónusz Ajándékok

Az Üzletasszony Mesterfokon Program ára tartalmazza az Előkészítő program árát.

BeataGal

Mit tartalmaz az Üzletasszony Mesterfokon Program?

A több mint 500 oldalt tartalmazó Előkészítő Program és az Üzletasszony Mesterfokon program Moduljai mellett videó tréningek, élő webináriumok, kérdések & válaszok, élő üzleti rendezvények, transzformációs coaching napok, 4 napos üzleti elvonulás által épül fel a program.

BeataGal

Az élő rendezvényeink méltó helyszíne a gyönyörű és varázslatos Budapest Boscolo Hotel.

Boscolo Hotel

4 napos Üzleti Elvonulás - #IstenNők Elvonulása

Dátum: április 22-25.

Helyszín: a Balaton gyöngyszemeként emlegetett, provence stílusú villa, a Villa Vita Balatonfüreden

Az Üzletasszony Mesterfokon Program tartalmazza a 4 napos program árát, nem tartalmazza viszont a szállás és az ellátás költségeit. A szállás és az ellátás plusz költséget jelentenek. A Villa Vitae egyedi ajánlatot nyújt a Program résztvevői számára.

Villa Vitae BeataGal

Bónusz Ajándékok

BeataGal

Mire számíthatsz az Üzletasszony Mesterfokon Program által?

1. Az Üzletasszony Mesterfokon Program által felépíted álmaid üzletét, mely megadja számodra a vágyott anyagi függetlenségedet és szabadságodat.

Akár most kezded a vállalkozásodat, akár már a meglévővállalkozásodat kívánod tovább emelni, eljött a Te időd!


2. Több mint elegendő pénzre, időre, ügyfélre teszel szert!

Elsajátítod a Bőségtudatosság tudományát, ezzel búcsút mondasz pénzügyi korlátjaidnak.


3. Tovább növeled, vagy kiváltod jelenlegi jövedelmedet.4. Strukturált, automatizált, online irányítható vállalkozásra teszel szert.

Mostantól a vállalkozásod dolgozik Neked 0-24 órában, nem pedig Te a vállalkozásodban. Pénzt fogsz keresni, miközben nyaralsz, minőségi időt fordítasz önmagadra és szeretteidre, ráadásul a világ bármely pontjáról irányíthatóvá válik az üzleted - #avilágazirodám


5. Tudatos Nővé, Üzletasszonnyá válsz.

A Program jelentős figyelmet fordít Rád, a Te személyes fejlődésedre. A program által nem csupán a vágyott üzletedet építed fel. A program során szerzett tudatosságod életed minden területén kiteljesedést, Bőséget hoz.

BeataGal

"Közel egy éve veszek részt a rendezvényein, két hónapja pedig intenzíven együtt dolgozunk. Számomra rendkívül hiteles, hiszen minden tanításában önmagát, élettapasztalatát adja.
Az együttműködésünk alatt számos gyakorlati útmutatót, támogatást kaptam, amelyet mind a személyes, mind azüzleti vállalkozásom fejlődésére tudok fordítani. Megerősített abban, hogy mi a küldetésem, mi az, amivel a továbbiakban az embereket egészségük megőrzése és gyógyulásuk során szolgálni tudom. Beáta személyes megjelenése, szakmai tudása, profizmusa példa értékű.
Kisugárzása által rengeteg nőt, női vállalkozót tud megérinteni, és biztosan tudom, hogy hatalmas értéket teremt munkája, életcélja megvalósítása által.
“Egyedi, kivételes és különleges”."

Dr Király Tünde A Dr Király Tünde Egészségközpontja alapítója, vezetője Főorvos, Gyermek-felnőtt családorvos A Komplementer medicina képviselője Akupunktőr Lézerterapeuta A Hagyományos Kínai Orvoslás művelője

Client
Client

"2017 márciusban ismertem meg Beátát egy üzleti rendezvényén, akkor már egy ideje kerestem valakit, aki tovább tud vinni a céljaimhoz vezető úton. Kevesebb munkaórát és több pénzt akartam, és magamat még jobban érezni. Májusban elkezdtem az Üzleti Bőségedre Hangolva Programját, ahol a bemelegítés (első hónap) alatt a bevételem 1,5 -szeresére nőtt, ami azóta tovább növekedett, és fele annyi munkaórát dolgoztam. (80 órám szabadult fel a hónapban). Korábban is volt már, hogy magas bevételem volt, de sokkal több munkaórával. A program által lett időm magamra, a kapcsolataimra, a hosszú hétvégékre. Ezek utan nem volt kérdés, hogy Beátát választom személyes Coach-omnak. "

Horváth Réka
Pénzügyi szakértő

"A Párom kísérőjeként vettem részt Beáta júliusi rendezvényén, amelyen végig követtem az általa nyújtott mentorálást. Az ott kitűzött célomat, mely szerint addigi átlagjövedelmemet megduplázom, a rendezvényt követő 12 napon belül elértem, majd július hónapot 2,5-szeres jövedelemnövekedéssel zártam. Semmi különlegeset nem csináltam, pusztán azt használtam fel, amit megtanultam Tőle. Már több hasonló programon voltam, de olyan gyors eredményt, mint Beatával, korábban nem sikerült elérnem. Konkrét segítséget kaptam, lényegesen hatékonyabb vagyok a munkavégzésben és megtöbbszöröződtek a lehetőségeim üzleti téren is."

Dr. Illich Ferenc
Ügyvéd

Client
Client

"Beáta több rendezvényén is részt vettem már, és minden egyes alkalommal jelentősen előrelépett az életem az üzleti és a magánéletemben egyaránt. Legutoljára a júliusi rendezvényén tartottam vele, melyet követően 1 héten belül 4 új ügyfél jelent meg a vállalkozásomban, akik „csak úgy” rám találtak és egy számomra fontos kapcsolat jelentős minőségi javulást mutat azóta is."

Mayer Ildikó
Hajgyógyász, Hajspecialista

"Beátától akkora önbizalmat és támogatást kaptam, hogy ennek köszönhetően már most elindítottam azt a vállalkozásomat, amit 2-3 év múlva szerettem volna létrehozni. Közös munkánk során óriási személyiség fejlődésen megyek keresztül. Ma már másképp gondolkodom mind üzleti, mind anyagi téren. Családi életem kiegyensúlyozottabbá vált, gazdaságosabban osztom be az időmet, priorizálok. Megtisztelő számomra, hogy tagja lehetek egy fantasztikus, támogató közösségnek és, hogy mesterelme partnerrel dolgozhatok együtt. Folyamatos útbaigazítást, instrukciót kapok, üzleti lépéseket tanulok. Beáta megmutatta azt is, hogyan találjak rá az első ügyfeleimre, és hogyan növeljem folyamatosan célközönségemet, hogyan építsek listát reklám és költségek nélkül. Hálás vagyok munkájáért, szakértelméért, hogy mutatja az utat és, hogy egyike lehetetek azoknak, akikkel együtt dolgozik."

Pats Tímea
Életmód Mentor,
 a Szélsőségek Nélkül Fit és Egészséges Mozgalom Alapítója és Vezetője

Client
Client

"Március óta dolgozom együtt Gál Beátával, immáron a második 90 napos személyes coaching programban. Életem egyik legjobb döntése volt, hogy el kezdtem Vele a személyes coaching programot.
Pedagógusként, óvodavezetőként, egyetemi tanárként, lélekszerelőként, nekem teljesen újak voltak Bea módszerei, aminek kifejezetten örültem, hogy kiléptem az oktatás hatóköréből, és beléptem egy új világba, a bőség birodalmába. Mit is jelent ez nekem?
Elsősorban nagyon mély önismereti utat. Szembesültem azzal, hogy minden elakadásom útjában én állok, vagyis a szokásaim, a beidegződéseim, a félelmeim. Szembesültem azzal is, hogy minden kérdésre bennem van a válasz, belül kell megkeresnem. Ezzel a tudattal felelősséget vállalok az életem alakulásáért. Megtanultam a bőséget alázattal értelmezni, amely az életem minden területén képes megjelenni, ha én így döntök. Választhatok nekem megfelelő emberi kapcsolatokat, élhetem vágyott életemet, képes vagyok szebbé tenni mások életét is, hiszen értéket teremtek, amelyet meg is fizetnek.
Azt is megtanultam, hogy a fejlődésnek manifesztálódnia kell, tehát láthatóvá válik körülményeim alakulásában.
Beáta kedves, a személyes értékeimet állandóan meglátó, méltató kommunikációja, rám irányított teljes figyelme szárnyakat ad. Minden idegszálával figyel rám, amely mélyen érinti és megnyitja lelkemet. Az Ő tudása, a véleményalkotás nélküli támogatása, vezetése, a kérdései időzítése mind – mind a segít vágyaimat felismerni, céljaimat megfogalmazni és mindezekért tenni is képes vagyok. Azóta elmondhatom, hogy egy tudatosabb, nyugodtabb, alázatosabb, kiegyensúlyozottabb vagyok. ÚJ EMBER, ÚJ NŐ, PROSPERÁLÓ ÜZLETASSZONY VÁLT belőlem. A fejlődés megmutatkozik az emberi kapcsolataimban, hiszen szabadidőmet mindig a szeretteimmel töltöm. Vezetői munkámat tudatosan tervezem, delegálom, ellenőrzöm, pénzügyeimet kézben tartom. Szeretem magam, szeretem az embereket, szeretem az életem. Március óta közel háromszorosára emelkedett jövedelmem. Az oktatás területén elindítottam egy új vállalkozást.
Gál Beáta számomra az az EMBER, az NŐ, az az ÜZLETASSZONY, aki példa és követendő az én számomra. Hálás vagyok minden közös pillanatért és figyelemért! Köszönöm drága Bea."

Dobó Katalin
Egyetemi tanár,
a Maci Alapítvány Alapítója és Vezetője, Üzletasszony

"Amikor megszületett a vágy, hogy Beátával szeretnék dolgozni csak arra gondoltam, hogy mit tudunk megváltoztatni mindössze 90 nap alatt?
Aztán belevágtam és júliusban amikor kijöttem a rendezvényről, tudtam, hogy semmi nem lesz olyan, mint azelőtt.
Minden megváltozott. Külsőleg és belül is magamra találtam, lettek céljaim, lett pontos tervem, lassan megtanultam transzformálni a gondolataimat a pénzről, sikerről, magamról.
Nagyon izgalmas folyamat amikor az ember kezd önmagára lelni, megfogalmazza a küldetését pontosan leírja a vágyait. A legnagyobb élmény pedig amikor érkeznek a visszaigazolások, vevőktől, családtól, munkatársaktól, hogy valami történt: megváltoztam, magabiztosabb lettem, megváltozott a kommunikáció, megváltozott a marketing számomra idegen emberek érdeklődnek és olvassák az írásaimat, jönnek új vásárlók, új rendelések, új üzleti lehetőségek.
Ilyenkor pedig sokkal egyszerűbb elhinni, hogy bizony mindenre képes vagyok.
De ezt a képességet, hogy a hitem megtartsam akkor is amikor próbatételek vannak, ezt bizony Beátának és a csoportnak köszönhetem!
Hálás vagyok, hogy részese lehetek ennek a csodás utazásnak, aminek most az első állomásához érkeztünk! Ez még közel sem a végállomás."

Illés Virág
a Bluberry Cosmetics Alapítója

Client
Client

"Beátát egy közösségi oldalon láttam meg fényképével együtt. Annyira megfogott a kisugárzása, a lénye, hogy azonnal utána néztem ki is Ő valójában és mit csinál. Már az első beszélgetésünk alkalmával összeszedetten, tárgyilagosan, és érthetően fogalmazta meg mindazt, amit én éreztem, de csak kerestem hozzá a szavakat. Tudása, tapasztalata, és ezek átadásának képessége csodákra képes. Együttműködésünk során felismertem, hogyan lehet egyszerre valaki kitűnő Üzletasszony, középiskolás gyermekek üzleti vállalkozásának mentora és csodás anya is anélkül, hogy feladná az álmait. Sőt, ez az igazi siker, amikor az életemben jelen van a vállalkozás, a szabadság, a magabiztosság, az én idő, és a család is teljes összhangban. A sikerhez vezető utat egyszerűsítettük, és konkrét lépésekre bontottuk. A felmerülő tudatalatti elakadásokat transzformáltuk, megtanultam őket a helyén kezelni. Beáta beszélgetéseink során mindig maximális odaadással csak rám és az üzletemre fókuszál, így a célok megvalósulása igen csak felgyorsult. Ma már tudom, hogy nem kell semmit túlbonyolítani, mert az egyszerű az mindig több. Általa kiegyensúlyozott, magabiztos, céltudatos Nővé váltam, így a saját középiskolás gyermekem üzletének mentorálása is könnyedén halad. Beátát csak ajánlani tudom mindenkinek, aki keresi Önmagát, aki szeretne kiteljesedni az életében."

Garami Andrea
Gazdasági Vezető
Pénzügyi Mentor

BeataGal

Kérdések és Válaszok

Mindenképpen. Az üzleti lépések mellett jelentős mértékben támogatja személyiségedet, magabiztosságodat, tudatosságodat. Kezdő vállalkozóként óriási fontosságú a támogató közeg, amit csak nagyon kevesen kapnak meg a saját környezetükben. A Program által biztosított Közösség nem csak támogatást, de inspirációt, ötleteket, együttműködést is jelent a számodra.

Kezdő vállalkozóként igazi gyorsító sávot nyújt a program. Ahelyett, hogy elvesznél az információk és teendők kavalkádjában, lépésről lépésre végig vezet a prosperáló vállalkozásod felépítéséhez szükséges feladatokon, területeken.

A program által (újra)pozícionálod vállalkozásodat, ajánlatodat, célpiacodat, áraidat, felépíted a vállalkozásod számára legalkalmasabb értékesítési anyagokat, csatornákat. A személyes fejlődésed által, egyre inkább rátalálsz vágyaidra, vágyaidban önmagadra, küldetésedre.

A Program elvégzése egy esetben nem visz el a működő prosperáló vállalkozásod felépítéséhez, annak következő szintjére emeléséhez, ha nem követed és nem alkalmazod a Programban foglaltakat. Ha követed a programot, biztos sikerre számíthatsz.

Ahogy azt az előző kérdésre adott válaszban találod, a program lépésről lépésre való követése által biztos sikerre számíthatsz. A program bármely önmagát megvalósítani kívánó, coacholható vállalkozónő számára sikerrel alkalmazható. Éppen ezért 100%-os pénzvisszafizetési garanciát vállalunk.

A program az üzleti lépések mellett jelentős figyelmet fordít Rád, a vállalkozásod főszereplőjére, mozgatórugójára. A kiemelt részek mellett folyamatosan foglalkozunk személyes- és bőségtudatosságod fejlődésével. Emellett a Program egy semmivel össze nem hasonlítható támogatást nyújt a programban résztvevők Közössége által.

A vállalkozásom első időszakában teljesen egyedül dolgoztam. A kezdeti bevételekből készítettem el az első grafikai munkákat, majd szintén a bevételekből finanszíroztam az első brand fotózást, melynek menetét, mondanivalóját, megjelenését szintén én terveztem. A többszörösen 8 számjegyű bevételt generáltam úgy, hogy a facebook hírdetéseimet saját magam kezeltem, önállóan írtam a szövegeket és önállóan állítottam be a célzásokat. Minderre Téged is meg tudlak tanítani.
Az egyetlen költség, ami a program során megjelenik számodra az Advance Program résztvevőjeként a 4 napos üzleti rendezvény szállás + ellátás költsége, ami körülbelül 110.000 Ft-ot jelent bruttóban.
Efelett szabadon döntesz, milyen pénzügyi kiadásokat tervezel.

Együtt dolgozom terméket, szolgáltatást nyújtókkal, coach-okkal egyaránt. Nem igazán az iparág, a terület az, ami meghatározza, kiknek szól az Üzletasszony Mesterfokon Program, sokkal inkább a belső indíttatás. Az Üzletasszony Mesterfokon Program az önmagukat megvalósítani, kiteljesedni kívánó Hölgyeknek hoztam létre, akik vállalkozásukon keresztül kívánnak értéket, maradandót teremteni, mindezt szívvel, lélekkel, szenvedéllyel.

Mindenképpen! Ne becsüld magadat alá! Megérdemled, hogy ragyogj, prosperálj, isnpirálj és akár az iparágad vezetőjévé, fényes csillagává válj! Személyes küldetésem a szenvedélyüktől vezérelt, önmagukat megvalósítani kívánó magyar vállalkozónőket támogatni, őket a számukra megérdemelt sikerhez segíteni. Ha Te ezen Hölgyek közé tartozol, a program neked szól!

A Program 2018. január 8-án indul és 2018. június 30-án zárul. Az Advance Program résztvevői számára az élő rendezvények dátumai: 2017. december 16., 2018. január 20., február 6., április 22-25., május 8., május 29., június 19.
A rendezvények dátumának módosítási lehetőségét fenntartjuk.

Arra készülsz, hogy az üzletedet és az életedet a következő szintre emeled. A Programban foglaltak elsajátítása, a feladatok elvégzése (melyek egyben a vállalkozásodon való munkát is jelentik) heti 10-15 órát jelent. Amennyiben már működő vállalkozással, tapasztalatokkal rendelkezel ez lehet kevesebb is, de a tapasztalatok azt mutatják, a heti 10-15 óra segíti leginkább a program kimaximalizálását.

Az Advance Program résztvevőjeként igen. A program limitált létszámú, pontosan amiatt, hogy a résztvevőket személyes támogatásban is részesíthessem. Erre az élő rendezvények nyújtanak megfelelő keretet, valamint ezen felül további személyes mentorálás vehető igénybe.

Az Advance Program résztvevőjeként a rendezvények felvételei a program részét képezik.

A program során 2 alkalommal biztosítunk felminősítési lehetőséget, ha azt a férőhelyek száma megengedi. Az Advance Program résztvevő száma limitált, így azt javasoljuk, biztosítsd részvételedet most, a programra való jelentkezésedkor!

BeataGal

További kérdésed van?

Amennyiben további kérdésed van, és a jelentkezési szándékod komoly, úgy kérlek küld el e-mailben kérdésedet vagy vedd fel velünk a kapcsolatot, és időpontot egyeztetünk egy személyes beszélgetésre! info@beatagal.com

Tudod mit kell tenned!

Nem véletlenül olvastad idáig ezt az oldalt. Bár zajlanak a belső párbeszédek, kavarognak a gondolatok, az érzések, végig gondolod, kitől kérhetnél tanácsot, kivel beszélhetnéd meg a döntésedet, de valójában már most tudod mit kell tenned.
Hív a lelked! Bár lehet még nem ismered a részleteket, de érzed valami igazán jelentőségteljes készül rajtad keresztül megmutatkozni, ami nem csak a Te, hanem sokak életét jobbá teszi. Valami, amire egész eddigi életedben készültél!
Igen, az egyik oldalon a kérdések, valóban én, valóban most, képes leszek rá, megengedhetem magamnak az idő-, pénz-, energia befektetést? A másik oldalon azonban az igazság:

mi lesz akkor, ha most nem lépek?
Mi és hogyan fog változni akkor? Egyáltalán változni fog valami, ha továbbra is mindent ugyanúgy, ráadásul szinte egyedül csinálsz tovább?
Ha nemet mondasz most, valójában kinek és mire mondasz nemet? ..és akkor hol vagy Te?!

Túl sokáig vártál erre a pillanatra! Most végre eljött az idő, hogy az lehess, Aki Vagy, hogy egyáltalán felfedezd Ki is Vagy és megéld azt a végtelen Bőséget, szabadságot, melynek megélésére csak Te vagy képes!

BeataGal
Utasi Melinda Utasi Cégkísérő Tulajdonosa

Bécs Marianna Vital Soul Vezetője, Tulajdonosa

Rácz Gabriella Networker

Mayer Ildikó Hajgyógyász, Hajspecialista

Oláh Veronika Volt hentesárú tulajdonos, leendő író

Molnár Adrienne Ingatlanközvetítő

Bodor Marianna Könyvelő iroda tulajdonos

Székely Ibolya Könyvelő iroda tulajdonos

Kun Márta Kozmetikus, szépség stúdió tulajdonos

Csikós Edina Könyvelő iroda tulajdonos

Németh Krisztina Édesanyák Lélek Mentora, Vállalkozó

További kérdésed van?

Amennyiben további kérdésed van, és a jelentkezési szándékod komoly, úgy kérlek küld el e-mailben kérdésedet vagy vedd fel velünk a kapcsolatot, és időpontot egyeztetünk egy személyes beszélgetésre! info@beatagal.com

BeataGal