Üzlet

Mesterfokon

Üzleti Mesterkurzus

Automatizált üzleti vállalkozás + Coaching a vezetésben
+ Intenzív személyes fejlődés

Intenzív üzleti mesterkurzus szolgáltatást nyújtó, vállalkozásuk kiteljesítése és személyes fejlődésük mellett elkötelezett Vállalkozóknak, Vezetőknek, Coachoknak

Az Üzlet, amire Vágysz! Az Élet, amit Megérdemelsz!
Have it All by Gál Beáta

A program indul 2019. január 14.

Jelentkezem

A vállalkozás és az élet, amit eddig felépítettél további magaslatokba emelhető!

Te is azon vállalkozók közé tartozol, akik nemcsak érzik a szükségét, de égető vággyal sürgetik a változást személyes és üzleti életükben egyaránt? Akik készen állnak eddigi eredményeinken túlmenően, anyagi függetlenségben, szabadon, a saját szabályaik szerint élni, maradandót, jelentős értéket alkotni, szolgálni, önmaguk gazdagításán, kiteljesedésén keresztül másokat emelni, a Bőségben élt élet felé vezetni?

A régi paradigmák ideje lejárt, az elmúlt néhány évben újak születtek és születnek.

Nemcsak hiszem, tudom, lehetőséged van arra, hogy rátalálva önmagadra, kiteljesedve, minden értelemben és minden területen teljesebb életet élj;

vállalkozásodon keresztül eleget tegyél inspirációból fakadó küldetésednek, miközben harmóniában élsz családoddal, szeretteiddel, beutazod a világot, kedvteléseidnek élsz, Hozzád hasonlóan fantasztikus, inspiráló tagokból álló közösséghez tartozol, akikkel egymást motiválva, támogatva alkottok, egy irányba haladtok; megtalálod a nyugalmat, amit keresel, tudván, haladsz az utadon.

BeataGal

Üdvözöllek az Üzlet Mesterfokon Mesterkurzuson!

Az Üzlet Mesterfokon Mesterkurzus 6 hónapos exkluzív, intenzív üzleti kurzus, mely vállalkozókat, vezetőket kíván támogatni, hogy meglévő vállalkozásukat önmaguk fejlődésén, kiteljesedésén keresztül jelentősen magasabb szintre emeljék.

Az Üzlet Mesterfokon Mesterkurzus 3 területet átölelve biztosítja számodra a sikeres, folyamatosan növekvő eredményeket garantáló vállalkozást és a harmonizáló életterületeket:

 • intenzív üzleti képzés, melynek célja a stabil alapokra épülő automatizált online vállalkozás
 • tudatos kommunikáció /conscious language; vállalkozóként, vezetőként a tudatos, coaching kommunikáció elsajátítása, alkalmazása
 • személyes fejlődés; a mesterkurzus gondolkodásmódodat az üzleti életedre építve valódi belső éneddel összhangba hozza.

Számos sikeres, kimagasló képességekkel rendelkező vállalkozó, vezető jelentős elakadásokat él meg vállalkozásában, életében, mindennapjaiban, melyekben a mesterkurzus segítséget, továbblépést kíván nyújtani, a vártnál nagyobb eredmények elérését biztosítva.

 • Tapasztaltad már, hogy a vállalkozásod, melyért tudod, hogy tudásodnak megfelelően mindent megtettél, bár eredményeket hoz, de közel sem azokat az eredményeket, amiket hozhatna, vagy amelyeket Te magad elvársz?
 • Tudod, hogy jelentős sikerekkel működő vállalkozást építettél fel, mégsem adja azt a fokú elégedettséget, megelégedést, amire számítottál, vagy amiről úgy gondolod adnia kellene? Úgy érzed, vannak területek - például az ügyfelek, az alkalmazottak, Veled együtt dolgozók beléd fektetett bizalma -, amiért még többet kell tenned, és melyeknek a megvalósításán dolgozol is, de egyszerűen valami még mindig nem “az igazi”, valahogy soha nem elég, nem elég jó..
 • Túl sok idődet, energiádat őrli fel a (jól működő) vállalkozásod üzemeltetése, vezetése, vagy a több lábon állás, és már jóideje, teljes fókusszal a vállalkozásod felé fordulsz, elhanyagolva számodra fontos területeket, szeretteidet, az önmagad számára szánt minőségi időt. Keresed a kiutat, de egyszerűen a vállalkozásod elszívja az idődet, figyelmedet, energiádat, erődet. Mi az, amit nem jól csinálsz? Mit kellene választanod? Mire kellene nagyobb fókuszt helyezned? Miért nem működik még mindig úgy az üzleti életed, hogy az megadja a lehetőséget, a számodra oly régóta vágyott időbeli és anyagi szabadságra, függetlenségre?
 • Sikeres vagy, és elégedettnek kellene lenned, azonban ez az érzés nincs meg a számodra. Sőt, úgy érzed, mindannak ellenére, amit elértél, mindannak ellenére ahova eljutottál, még mindig nem látod pontosan mi is az életcélod, innét hova tovább, és mi az, amiben Te valóban beteljesíted az életcélodat, értékes jövőt építesz az utánad jövőknek.
 • Keresed azon passzív jövedelemforrásokat, melyek állandó figyelmed nélkül folyamatos bevételeket generálnak, és amelyek egyben képesek eljuttatni a vállalkozásodat a következő szintre. Nem csak tudni akarod, a vállalkozásod számára hogyan valósítható meg egy “örökzöld” értékesítési csatorna, de azt fel is kívánod építeni vagy éppen el akarsz jutni arra a pontra, hogy azt el is indítsd, beteljesítve mindazon üzleti és magánéleti vágyakat, melyeket már jó ideje dédelgetsz.
 • Úgy érzed, rendben vannak az életterületeid, de meg akarsz róla győződni, hogy jól csinálod, amit csinálsz. Biztos akarsz lenni benne, hogy magánemberként, szülőként, vállalkozóként egyaránt értéket közvetítesz és a megfelelő irányba tereled mindazokat, akiknek az életére hatással vagy.

Tudod, hogy mi mindenre vagy képes, mi az, aminek a létrehozásáért teszel, de valami miatt még mindig nem tartasz ott.. Érzed az ellenállhatatlan hívást, amely azt üzeni, sokkal több van számodra.., lehetőséged, feladatod van.

Ha a fentiek bármely pontja rezonál Veled, az Üzlet Mesterfokon Mesterkurzus Neked szól!

BeataGal
BeataGal

Az Üzlet Mesterfokon Mesterkurzus
IGÉRET!

Az Üzlet Mesterfokon Mesterkurzus IGÉRET! Nem csupán arra, hogy elérhetsz további jelentős sikereket üzletasszonyként, üzletemberként, ráadásul erőfeszítések nélkül, egyszerűen, könnyedén, a benned élő nagyszerűségedet megélve, élvezettel, élményekben gazdagon,

hanem ígéret arra, hogy mindazt követve, amit a féléves kurzus tartalmaz, a vállalkozásod és az életed soha többé nem lesz olyan, mint azt megelőzően! Ígéret arra, hogy jelentős lépéseket fogsz tenni az önmagaddal azonos üzleti sikerek és kiteljesedett életed felé!

Ígéret arra, hogy

 • üzleti vállalkozásodat sokkal stabilabb alapokra helyezed a kurzus által,
 • jelentősebb rálátást, nagyobb megértés nyersz a saját vállalkozásodra,
 • felismered azon területeket, amelyek a legnagyobb lehetőségeket kínálják számodra,
 • képessé válsz élni azokkal,
 • felépíted azon online, automatizált folyamatokat, melyek nem csupán jövedelemforrásként fognak kiválóan működni,
 • de lehetővé teszik, hogy egyre többekhez eljusson a szolgáltatásod híre,
 • a fizikális lehetőségeid korlátain túli értéket teremts sokak életében,
 • a felépített folyamatok kiszűrjék a számodra ideális ügyfeleket,
 • végigvigyék az értékesítési folyamatokat,
 • egyre több időt és lehetőséget kínálva számodra.

Miközben olyan fantasztikus területre kalandozol, mint a tudatos gondolkodás, tudatos kommunikáció,

 • megértve önmagad gondolkodásmódját, viselkedését,
 • irányítást szerezve azok felett,
 • elsajátítva a tudatos coaching kommunikáció képességét munkád során ügyfeleiddel,
 • vezetőként üzleti partnereiddel, alkalmazottaiddal, kihozva belőlük a maximumot, jelentős eredményekre sarkallva vállalkozói csapatodat,
 • valamint ezen túlmenően tudatos kommunikáció képességére tegyél szert bármely nemű kapcsolatodban.

Az Üzlet Mesterfokon Mesterkurzus arra is ígéretül szolgál, hogy személyes fejlődésed korábban elképzelhetetlen magaslatokba emelkedik, jelentős lépéseket téve a Bőségtudatosság és bőséget eredményező gondolkodásmód területén.

Nem ugyanaz a személy fogja zárni a mesterkurzust, mint aki elkezdte, és nem is egy másik személy! Önmagad teljesebb énjére fogsz rálelni és szoros, életre szóló barátságot kötni “vele” a 6 hónap folyamán.

Mindezeken túlmenően, sokkal többet fogsz nyerni, mint a saját életed! Mialatt hétről hétre, hónapról hónapra azon dolgozunk, hogy üzleti- és magánéletedben kiteljesedj, felismered igazi értékedet, értékességedet, aminek a közvetítésére csak Te vagy képes, azokat, akik Rád “várnak” és azt, miként leszel képes életükre maradandó hatást gyakorolni, őket tovább gazdagítani.

BeataGal

Engedd meg, hogy bemutatkozzam!

Gál Beáta vagyok, Üzleti Siker Mentor, Transzformációs Coach, a Have it All Közösség létrehozója, vezetője, boldog édesanya, feleség, nő, üzletasszony.

Amikor évekkel korábban, életem különböző területei – anyagi jólétem, üzleti sikereim, egészségem – az ígéretes korábbi éveimmel és a vágyaimmal ellentétben jelentős hiány állapotba kerültek, elhatároztam, újraírom magamat és a történetemet. Eldöntöttem, hogy megtalálom azt a módszert, amellyel nem csak én, de bármely hozzám hasonló ambiciózus vállalkozó, vezető igazi sikersztorit írhat, élhet. Talán kissé meglepő, de nem elsősorban az üzleti sikerek lebegtek a szemem előtt, ahogy most sem azok éltetnek. Az a Nő akartam lenni, aki élete minden, számára fontos területén bőségben él, és azt a módszert kerestem, ami minden vágyakkal teli, coacholható, a mindennapi értelemben vett legátlagosabb képességű vállalkozó számára is követhető, ráadásul egyszerűen, könnyedén, eleganciával, kiteljesedést hozóan.

Eredeti közgazdász végzettségemet követően elvégeztem a nemzetközi üzleti & coaching akadémiát, okleveles transzformációs coach és a nemzetközi coaching szövetség tagja lettem. Eddigi munkám és tanulmányaim során lehetőségem volt, és jelenleg is lehetőségem van együttműködni nemzetközi szinten sikeres üzletasszonyokkal, üzletemberekkel, coachokkal, tanítókkal, spirituális vezetőkkel, többek között Neale Donald Walsch-sal, akivel közösen 3 programot kínálok vezetőknek, vállalkozóknak, és aki meghívásomra, életében először Magyarországra érkezik, és az ő részvételével, vezetésével tarthatom meg mesterkurzusomat 2019. januárban.

Mindazt, amit az üzleti mentorálás és a transzformációs coaching során közvetítek, saját életemben sokszorosan kipróbáltam, ha úgy tetszik teszteltem. Nem közvetítek semmi olyat, amiről ‘csak hallottam’, amit ne alkalmaztam volna a saját életemben, és aminek köszönhetően ne értem volna el jelentős sikereket, akár az üzleti létben, vagy a magánéletemben.

Azt vallom, az élet életünk derekán kezdődik! Mindarra a tapasztalatra, kihívásra, élményre, sikerre, fájdalomra, amit egy fél életen át megélünk, szükségünk van, hogy elindulhassunk tudatosan abba az irányba, amerre mindig is haladni kívántunk. Ez az igazság sok téren megállja az én életemben is a helyét. 40-es éveim elején lettem édesanya és egyben választottam üzleti életemben a feltétel és korlátok nélküli kiteljesedést. Nulláról felépítettem a saját modellemet követve azt az üzleti vállalkozást, amely jelentős értéket közvetít, lehetővé téve, hogy a vállalkozásom mellett időt fordítsak saját igényeimnek megfelelően személyes fejlődésemre, minőségi időt töltsek szeretteimmel, gyermekemmel, hódoljak az utazás élményének, látogatva hazánk, a világ legcsodálatosabb helyeit, mindezt az általam vágyott életszínvonalon, úgy, hogy a vállalkozásom második teljes évében többszörösen 8 számjegyű jövedelmet termelt jelentős részben az automatizált üzleti folyamatoknak köszönhetően.

Az Üzlet Mesterfokon Mesterkurzus tartalmazza mindazon tapasztalatokat, tudást, melyeknek saját üzleti és egyéb sikereimet köszönhetem, valamint melyeket alkalmazva számos magyar vállalkozó életében a sajátomhoz hasonló eredményeket tudtam biztosítani a közös munkánk eredményeként.

BeataGal

Kinek szól az Üzlet Mesterfokon Mesterkurzus?

Az Üzletasszony Mesterfokon Üzleti Program nem szól mindenkinek!k

Elsősorban azon cselekvésre kész, ambiciózus, szolgáltatást nyújtó vállalkozóknak, vezetőknek ajánlom az Üzlet Mesterfokon kurzust, akik eddig életükben már jelentős utat bejártak, szép számmal könyvelhetnek el sikereket. Míg azonban környezetük kimagaslónak ítéli meg eredményeiket, ők tudják, valahol, valamiben elakadtak, vagy éppen több vár rájuk, mint ahova eddig eljutottak, és felismerték, hogy a kiteljesedett életükhöz elsősorban személyes fejlődésükön keresztül vezet az út.

Nemcsak álmodoznak a sikerről, hanem azért hajlandóak megtenni mindazt, ami odáig elvezeti őket. Sikereik ellenére alázatosak, és a legjobb vezetőkhöz méltóan vezethetőek. Megértik, az egyre növekvő Bőség az élet, a fejlődés természetes velejárója. Jelentős értéket kívánnak létrehozni önmagukon, családjukon túl mindazok számára, akiket munkájuk, életük során megérintenek. Használni kívánják és a vállalkozásuk szolgálatába kívánják állítani a modern kor üzleti eszközeit.

Kiknek volt lehetőségem támogatást nyújtani eddigi munkám során? Dolgoztam együtt:

 • húszas éveikben járó hölgyektől, uraktól kezdve egészen az önmagát megvalósítani kívánó hatvanasokig,
 • családanyákkal, családapákkal, szingli hölgyekkel, -urakkal, párokkal és családokkal,
 • leendő vállalkozókkal, akik a munkahelyük mellett, a nulláról kívántak jól működő vállalkozást felépíteni,
 • sikeres vállalkozókkal, vezetőkkel, alapítványvezetőkkel, akik a következő szintet kívánták elérni,
 • vállalkozókkal, akik az üzletüket kívánták jelentősebb jövedelmi szintre emelni,
 • terméket és szolgáltatást nyújtókkal,
 • millió forint alatti és feletti havi jövedelemmel rendelkezőkkel,
 • vállalkozókkal, akik sikereik ellenére tovább keresték, mi az a terület, ahol igazán megvalósíthatják önmagukat...

Volt köztük:

egyetemi tanár, életmód mentor, természetgyógyász, online coach, párkapcsolati coach, ügyvéd, orvos, gazdasági vezető, pénzügyi szakember, networker, színész, kreatív szakember, alapítvány vezető, saját kozmetikai márkával és üzemmel rendelkező, építőipari vállalat tulajdonos, stílus tanácsadó, stíluskommunikátor, ruhaszalon tulajdonos, vegyészmérnök, kozmetikus vállalkozó…, és még sorolhatnám.

BeataGal
Client

"2017 márciusban ismertem meg Beátát egy üzleti rendezvényén, akkor már egy ideje kerestem valakit, aki tovább tud vinni a céljaimhoz vezető úton. Kevesebb munkaórát és több pénzt akartam, és magamat még jobban érezni. Májusban elkezdtem az Üzleti Bőségedre Hangolva Programját, ahol a bemelegítés (első hónap) alatt a bevételem 1,5 - szeresére nőtt, ami azóta tovább növekedett, és fele annyi munkaórát dolgoztam. (80 órám szabadult fel a hónapban). Korábban is volt már, hogy magas bevételem volt, de sokkal több munkaórával. A program által lett időm magamra, a kapcsolataimra, a hosszú hétvégékre. Ezek után nem volt kérdés, hogy Beátát választom személyes Coach-omnak."

Horváth RékaPénzügyi szakértő

"Közel egy éve veszek részt a rendezvényein, két hónapja pedig intenzíven együtt dolgozunk.
Számomra rendkívül hiteles, hiszen minden tanításában önmagát, élettapasztalatát adja.
Az együttműködésünk alatt számos gyakorlati útmutatót, támogatást kaptam, amelyet mind a személyes, mind az üzleti vállalkozásom fejlődésére tudok fordítani. Megerősített abban, hogy mi a küldetésem, mi az, amivel a továbbiakban az embereket egészségük megőrzése és gyógyulásuk során szolgálni tudom. Beáta személyes megjelenése, szakmai tudása, profizmusa példaértékű.
Kisugárzása által rengeteg nőt, vállalkozót tud megérinteni, és biztosan tudom, hogy hatalmas értéket teremt munkája, életcélja megvalósítása által.
“Egyedi, kivételes és különleges”."

Dr. Király TündeGyermek-felnőtt családorvos
Főorvos
A Dr. Király Tünde Egészségközpontja alapítója, vezetője

Client
BeataGal

Mit kínál az Üzlet Mesterfokon Mesterkurzus?

A Mesterkurzus tartalmazza mindazon területeket és ezen területeken a szükséges tartalmat (azon felül semmi feleslegeset), mely által egy sikeres vállalkozó amellett, hogy vállalkozását a következő szintre emeli, önkiteljesedésre, maximális önbizalomra, élete tudatos irányítására és életterületei harmonizálására talál. A kurzus tartalmazza azon módszereket, amelyeket saját életem és vállalkozásom formálásához, prosperálóvá tételéhez, jelenlegi eredményeim eléréséhez használok. A tartalom átadásához üzleti siker mentorálást, transzformációs coaching, személyes-, online-, egyéni- és csoport coachingot alkalmazok a kurzus keretében.

A program strukturált tartalma az alábbi területeket öleli fel:

Személyiségfejlődés, sikergondolkodás  - kialakítod a gondolkodásmódot, mely által a tudatos, magabiztos, saját szabályai szerint élő prosperáló, inspiráló Üzletasszony, Üzletember megszületik.

Tudatosságra ébredés, Bőségtudatosság - a gazdagságtudatosságon messze túlmutató Bőségtudatosság tudományának megismerése által több, mint elegendő pénzre, ügyfélre és időre teszel szert. A Bőségtudatosságod a tudatos gondolkodásra ébredő éned által születik meg számodra.

Tudatos kommunikáció, Coaching kommunikáció, Coaching a Vezetésben - a kurzus során Beáta lépésről lépésre útmutatást nyújt a transzformációs coaching kommunikáció megismerésében, elsajátításában, lehetővé téve annak alkalmazását munkád során ügyfeleiddel, vezetőként az irányításod alá tartozókkal szemben, valamint önmagad tudatos vezetését önmagad teljesebb énje irányába.

Üzleti képzés – vállalkozásvezetés, az értékesítés művészete, brand építés, termékpozícionálás, árképzés, célpiac meghatározás.

Marketing – listaépítés, online-, offline marketing, közösségi média, folyamatosan növekvő eredményt hozó automatizált folyamatok.

Közösség – a Közösség, ami meghallgat, figyel Rád, támogat, inspirál, motivál, ünnepel.

BeataGal

Hogyan épül fel az Üzlet Mesterfokon Mesterkurzus?

Az Üzlet Mesterfokon Mesterkurzus 6 hónapon át tartó üzleti program, pontosabban 2019. január 14-től 2019. június 30 –ig tartó program. A Kurzus résztvevői 12 Modulon keresztül ismerik meg a program tartalmát és ezen Modulok tartalmán, iránymutatásán keresztül építhetik a vállalkozásukat és az életüket egyaránt. Minden egyes Modul magába foglal egy, a területet átfogó 45-80 oldalas munkafüzetet, videótréninget és Modulonként egy 3 órás online élő coaching maratont, amikor is a résztvevők további támogatást kapnak vállalkozásuk és a kurzus tartalmával kapcsolatban.

Az Üzlet Mesterfokon Mesterkurzus tartalmaz továbbá 3 élő, üzleti rendezvényt, melyek helyszíne a Budapest Boscolo Hotel. Az élő rendezvények minden 4-ik Modul után kerülnek megrendezésre, melyek szintén további segítséget nyújtanak a Beáta által használt módszereken keresztül.

Az Üzlet Mesterfokon Mesterkurzus során Beáta megismerteti a résztvevőket azon szoftverekkel, applikációkkal, programokkal, szolgáltatókkal, munkafolyamatokkal melyeket vállalkozása építése során használ, valamint nem csupán Beáta, de a Beáta teljes csapata támogatni fogja a kurzuson résztvevőket.

BeataGal

Kivételes Bónusz Ajándékok

Bónusz ajándékok több mint 2.560 € + áfa értékben december 10-ig!

Az Üzlet Mesterfokon Mesterkurzus résztvevőinek eredményeiket többszöröző szándékkal az kivételes bónusz ajándékokat nyújtunk december 10-ig való jelentkezés esetén több, mint 2.560 € + áfa értékben! Ezen bónusz ajándékok az alábbiak:

Üzlet Mesterfokon Előkészítő Program - 2.000 € + áfa

Tudatosságra Ébredés Neale Donlad Walsch-sal Mesterkurzus Rendezvény - Basic Jegy - 560€ + áfa

Kedvezményes részletfizetési lehetőség

Üzlet Mesterfokon Előkészítő Program - Bónusz Ajándék

Az Üzlet Mesterfokon Előkészítő Program egy önmagában is önálló, átfogó, intenzív 3 hónapos program, mely 2018. október 1-től 2019. január 13-ig kíséri, támogatja a résztvevőket jelentkezési dátumtól függően.

Az előkészítő program 16 különálló részből tevődik össze, melyek átfogó támogatást nyújtanak a Mesterkurzus során érintett témákban, illetve azokon túlmenően olyan fontos területeken, mint időgazdálkodás, siker mentalitás.

Az Üzlet Mesterfokon Előkészítő Program több munkafüzetet tartalmaz, melyek több száz oldal terjedelemmel bírnak, emellett videótréningeket, élő online tréninget, kérdések és válaszok élő bejelentkezést, és egy élő rendezvényt foglal magába, melynek dátuma 2018. december 15.

Az Üzletasszony Mesterfokon Előkészítő Program ára 2 .000€ + áfa, mely az Üzlet Mesterfokon Mesterkurzus jelentkezői számára bónusz ajándék.

Tudatosságra Ébredés Rendezvény Mesterkurzus Neale Donald Walsch vezetésével Basic jegy - Bónusz Ajándék

Beáta meghívására Neale Donald Walsch, a bestseller Beszélgetések Istennel című könyv írója, korunk jelentős spirituális hírnöke 2019. január 26-27-én Budapestre érkezik, és Tudatosságra Ébredés címmel 2 napos Mesterkurzust tart azon vállalkozóknak, vezetőknek, akik a tudatosság magasabb szintjére kívánnak lépni, és azáltal életük különböző területein kiteljesedni. A 2 napos Mesterkurzus Rendezvény részleteit itt találod.

Beáta nagyvonalú ajándéka az Üzlet Mesterfokon 2019 Mesterkurzus december 26-ig jelentkezőinek: Basic jegy a 2 napos Neale Donald Walsch Mesterkurzus Rendezvényre.

A Tudatosságra Ébredés 2 napos Mesterkurzus REndezvény Neale Donald Walsch vezetésével

Basic jegy ára 179.990 Ft + áfa (560 € + áfa).

További bónusz ajándékok az Üzlet Mesterfokon Mesterkurzus december 26-ig jelentkezői számára

December 26-ig való jelentkezésed esetén az Üzlet Mesterfokon Mesterkurzusra 3 fizetési opció közül választhatsz

és akár igénybeveheted a kedvezményes részletfizetést!

Fizetési opciók:

 • egyösszegű fizetés - december 10-ig 6.250 € + áfa
 • 2 részletű fizetési opció 2.500 € + áfa + 3.750 € +áfa
 • 6 részletű részletfizetés - 2.500€ + áfa jelentkezéskor majd 5 x 950 € +áfa 2019. január - június hónapban, minden hónapban adott hó 1-7. között.

A Tudatosságra Ébredés Rendezvény Mesterkurzus Neale Donald Walsch vezetésével Basic jegy, mint Bónusz Ajándék az egyösszegű és a két részletű kedvezményes fizetési opció esetén érvényes.

BeataGal

Az Üzlet Mesterfokon Mesterkurzus tartalma

BeataGal
December 26-ig

 • 12 Modul
 • 12 Videó Tréning
 • 12 Coaching Maraton Modulonként
 • 3 egész napos élő rendezvény
 • Előkészítő Program - Bónusz Ajándék
  1 Coaching Maratonnal
  1 Élő Online Tréninggel
  (Teljes ár 2.000 € + áfa)
 • Tudatosságra Ébredés Mesterkurzus Rendezvény Neale Donald Walsch Basic jegy - Bónusz Ajándék. (Teljes ár 179.990 Ft + áfa)
 • Részletfizetés
  2 részletű részletfizetés
  6 részletű részletfizetés
BeataGal

Az Üzlet Mesterfokon Üzleti Program ára

BeataGal
December 26-ig

 • Egyösszegű fizetéssel
  6.250 € + áfa
 • Két részletben fizetéssel *
  2.500 € + áfa
  +
  3.750 € +áfa
 • 6 részletű fizetéssel**
  2.500 € + áfa
  +
  5 x 950 € +áfa

* Részletfizetés 2 részletben december 1-től 2.500 € + áfa jelentkezéskor, majd a második részlet 3.750 € + áfa 2018. december 26-ig.

** Részletfizetés 6 részletben: 2.500 € + áfa jelentkezéskor, majd 2019. februárjától, 2019. június hónapig, 5 hónapon át, minden hónapban 1-7 között 5 x 950 € +áfa

BeataGal

Az Üzlet Mesterfokon Üzleti Program ára

Egy összegű fizetés

 

6.250 € + áfa
Jelentkezem

Két részletű fizetés

2.500 € + áfa
+
3.750 € + áfa
Jelentkezem

6 részletű fizetés

2.500 € + áfa
+
5 x 950 € + áfa
Jelentkezem
Client

"Zseniális, ahogyan Gál Beáta dolgozik!
Számtalan évet töltöttem el a legkülönbözőbb tréningeken, képzéseken, dolgoztam pszichológusokkal és még sorolhatnám. Sosem éltem azt meg, amit Vele, azt, ahogyan a lényeghez vezeti az embert és felismerteti Vele az IGAZságát! Ez akkor is így van, ha "csak" egy másik személlyel folytatott transzformációs coaching munkáját hallgatom!"

Dobó KatalinA Maci Alapítvány Alapítója és Vezető , Egyetemi tanár

Azért szerettem volna dolgozni Beával, mert kreatív emberként, művészként kimagasló sikereket értem már el, azonban ezektől az erkölcsi sikerektől messze elmaradtak az anyagi sikereim. Ennek egyensúlyba állításához, a változáshoz segítségre volt szükségem.
Meghatározó sikerélmény volt az első órák után az áttörő üzleti eredmények.
A vele folytatott munkának köszönhetően lehetővé vált számomra egy több mint 100 fős produkció újra színpadra állítása, melyhez pár hónap alatt megteremtettem a sokmilliós anyagi fedezetet, kiviteleztem a szervezést, a nagysikerű előadást.
Gál Beáta személye, egyénisége, tudása, tapasztalata, élete, a vele töltött pillanatok olyan inspirálóan hatnak rám, az életem különböző területeire, a vágyott életemre, a NŐre, vállalkozó NŐre, amihez még hasonlóval sem találkoztam.
Szívből ajánlom Őt minden olyan vállalkozóNőnek és Nőnek, aki teljesebb, igaz életet szeretne élni, aki elakadást, gátat érez a vágyott élete felé, önmaga kiteljesedében, harmóniában és szeretetben megélt élete felé.
Aki magasabb szintre kívánja emelni élete területeit, mindezt olyan magas színvonalon, melyet és ahogyan Beáta tanít, közvetít, és önmaga is él.

Soós Andreaképző- és iparművész, grafikus, producer

Client
Client

"Ügyvédként tevékenykedem. A Gál Beátával való közös munka előtt is elkönyvelhettem magamnak sikereket a vállalkozásomban, hivatásomban és természetesen nehézségeim is voltak szép számmal. A Beátával folytatott közös munka során elindultam egy olyan óriási utazáson magam és a vállalkozásom felé, amelyre akkor még nem is gondoltam, hogy jegyet váltottam. Az általa vezetett coaching során óráról-órára, napról-napra, hétről-hétre olyan tudást, emberi hozzáállást, személyes segítséget, professzionális támogatást és módszereket kaptam, amelyeket korábban még soha nem tapasztaltam. Pont annyit, amennyire szükségem volt, pont akkor, amikor a legjobban kellett. Így legtöbbször néhány hét alatt elértem azt a célt, amit eredetileg csak 2-3 hónap múlva szerettem volna. Rá kellet jönnöm, hogy az önismereti munkát nem lehet megspórolni, de a program által elegánsan tudtam magasabb szintre emelkedni és ezáltal a vállalkozásom is magasabb fokozatba kapcsolt. Az emberi kapcsolataim mellett az életem minden területe csodás módon megváltozott és nem maradtak el a sikeres üzletek sem, amelyekben még több értéket tudtam adni az ügyfeleimnek, mint korábban bármikor. Úgy érzem Beáta által egy másik dimenzióba kerültem. Sajnos hajlamosak vagyunk elhinni, hogy az előttünk álló világ csak annyit tartogat nekünk, amennyit mi magunk látunk belőle, Beáta azonban a saját példájával, profizmusával, hitelességével, könnyedén képes megmutatni azt, hogy az álmaid is lehetnek akár a hétköznapjaid, a TE ÉLETED!"

Dr. Illich Ferencügyvéd

BeataGal

Képzeld el magadat mához 6 hónap múlva akként a vállalkozóként, aki folyamatos önkifejezésén keresztül jelentős eredményeket hozó, és értéket közvetítő vállalkozását vezeti,

Ez az az élet, ami folyamatosan hív, ami Rád vár, és eljött az idő, hogy végre IGEN-t mondj! Gyere, tarts velem, hogy Te is rövidesen elmondhasd velem együtt, azt az életet éled, amiről nem is oly rég még csak nem is álmodtál!

Szeretettel,
Beáta

BeataGal

Tudod mit kell tenned!

Gyakran kérdezik tőlem az ügyfeleim: “mit kell tennem?”, “ez a program nekem való?”, “ajánlod nekem ezt a programot..? “.

Nem vagyok egy megmondó ember. Nem azért, mert nem akarok felelősséget vállalni (igen csak felelősségteljes ember vagyok), hanem azért, mert többek között épp azt kívánom átadni Neked, hogy merj hallgatni önmagadra, és vedd észre, mindig, mindenre tudod a választ; képes vagy azokat megtalálni, ha a lelkedből (nem az egód által táplált félelmeidből fakadó!) érzéseidre figyelsz, hallgatsz. Nem véletlenül olvastad idáig ezt az oldalt. Bár zajlanak a belső párbeszédek, kavarognak a gondolatok, az érzések, végiggondolod, kitől kérhetnél tanácsot, kivel beszélhetnéd meg a döntésedet, de valójában már most tudod választ. Itt az ideje, hogy önmagadra, a vágyaidra, az álmaidra, az életedre IGEN-t és minden másra nem-et mondj!

Várlak a Mesterkurzuson, és izgalommal állok elébe, hogy mindaz a nagyszerűség, ami benned él, teljes mértékben kibontakozzon!

Jelentkezem és egyben igénybe veszem a december 10-ig járó több mint
2.560€ értékű Bónusz Ajándékokat
az Üzlet Mesterfokon Mesterkurzus mellé!

BeataGal

További kérdésed van?

Amennyiben további kérdésed van, és a jelentkezési szándékod komoly, úgy kérlek küld el e-mailben kérdésedet vagy vedd fel velünk a kapcsolatot, és időpontot egyeztetünk egy személyes beszélgetésre! info@beatagal.com

BeataGal