Tudatosságra Ébredés Mesterkurzus
Neale Donald Walsch vezetésével Budapesten

Ébredj a legmagasabb szintű tudatosságra életed legfontosabb területein
- egészség, karrier, kapcsolatok, jövedelem, önbizalom, isteni útmutatás -, megtalálva azok egymást támogató egységét!

Spiritualitás, tudatosság az üzleti életben, vezetésben

Részt veszek!

Nagy valószínűséggel elég tiszta és határozott képed van arról, hogyan kívánod élni az életedet.

 • Kiteljesedésedet támogató karrier / vállalkozás, amely teljes mértékben honorálja a képességeidet, tehetségedet, jelentős értéket teremtve mások számára..
 • Biztonságot adó jövedelem, megtakarítások..
 • Kapcsolatok, melyek egyaránt támogatnak privát, szerelmi életedben, baráti kapcsolataidban, munkádban, lehetővé téve folyamatos fejlődésedet, önmagad legteljesebb énjének megmutatkozását..
 • Mély, mindent átható folyamatos kapcsolat az Univerzummal, Istennel, az isteni útmutatással..
 • A teljes magabiztosság állapota, hogy életed bármely kihívása életed támogatásául érkezik, és azokat könnyedén megoldod minden körülmények között..
 • Egészséges, boldog mindennapok..

Ez egy igazán csodálatos élet, és nagy valószínűséggel már jelentős lépéseket tettél irányába, számos áttörést megélve életed különböző területein. Biztosak vagyunk benne, jelenlegi életed nem összehasonlítható korábbi éveiddel, jelentős utat jártál be, nagyszerű fejlődést megélve..

De még mindig nem tartasz ott..,  
..tudod, ennél több van megírva a számodra..

BeataGal

Neale Donald Walsch megmutatja, hogyan alkalmazd a Beszélgetések Istennel üzeneteit a mindennapi életedben!

BeataGal

Ismered azon pillanatokat, amikor a felismerés, a megértés, az áttörés megtörténik, és pontosan tudod, látod, mi a feladatod, sőt néha még tenned sem kell, mert a dolgok “maguktól” rendeződnek, helyükre kerülnek. Mindez már számos alkalommal megtörtént Veled.

Azonban egyáltalán nem könnyű a tudatosság ezen állapotát fenntartanod, hiszen az egyre gyorsabban változó világ körülményei akaratlanul magukkal ragadnak, a figyelmedet követelik.

A változás pedig egyre sebesebb, egyre több impulzussal hat rád, mint még soha korábban!

Kihívásokban teli időket élünk, melyben egyre inkább keressük önmagunkat, saját értékünket, értékességünket, önvalónkat és egyben oly mértékben keressük, mily módon tudunk kapcsolódni, újra kapcsolódni egymáshoz, mi a feladatunk, nekünk, az emberiségnek közösen, mi az, ami ránk vár, és amire csak együtt vagyunk képesek, mint még soha azelőtt.

Ismerjük a két, egymással ellentétes utat.

Néhányunk épít, míg mások rombolnak.
Néhányunk a szeretetet és az együttérzést választja, míg mások a félelem, a harag, a düh mögé rejtőznek.
Néhányunk a magasztos, mindannyiunkat támogató eszméket választjuk, míg mások önös, önző célokat kergetnek.

A kettő közül tudod, melyik a Te utad, de a mindennapi gondolataid, szavaid, cselekedeteid, összhangban vannak a számodra érkező isteni útmutatással vagy túl gyakran veszed észre önmagadat, amint a modern élet negativitása, aggodalma magával ragad?

Vágyod, hogy a tudatosságod magasabb szintre emelkedjen és a szeretetteljes önfegyelmed mestereként irányítsd az életedet?

 • Búcsút kívánsz mondani pénzügyi és karrier kihívásaidnak?
 • Harmonikus, támogató kapcsolatokban kívánsz élni?
 • Harmonizálni kívánod életterületeidet?
 • Biztos kívánsz lenni az életcélodban és annak megvalósításában?
 • Meg kívánod élni a jelen pillanatot, mély és erőteljes kapcsolatot kívánsz ápolni minden forrásával?

Erre hívunk Neale Donald Walsch vezetésével tartott Tudatosságra Ébredés Mesterkurzus által.

BeataGal

NEALE DONALD WALSCH modern korunk szellemi hírvivője, akinek szavai, az általa közvetített üzenetek mély hatást gyakorolnak az egész a világra. Már korán érdeklődést mutatott a vallás és a lelki dolgok iránt és úgy érezte, szoros szálak fűzik a spiritualitáshoz. Neale élete jelentős részét a szakmai fejlődéssel és a spirituális értelem kutatásával töltötte már a híres ‘Beszélgetések’ kezdetét megelőzően.

Személyes története: élete közepén autóbaleset érte, mely által majdnem életét vesztette. Eltört a nyaka és egy évre volt szüksége, hogy újra tudjon járni. Élete további két területe indult el a lejtőn megromlott egészsége mellett; házasélete és karrierje, munkája. Oly mértékben lecsúszott, hogy utcára került, hajléktalanná vált.

Egy napon kétségbeesetten tollat ragadott, és mély frusztráltságában feltette a kérdést: “Mi kell ahhoz, hogy az élet működjön???” Ami azután következett, már sokak számára ismert. Egy kellemes, lágy, szeretetteljes hang válaszolt neki, és ezzel kezdetét vette a Beszélgetések Istennel. Neale mára világszinten ismert és elismert.

Neale Donald Walsch 37 könyvet írt, ezek közül 7 a New York Times bestseller listáját vezette hosszú éveken keresztül. A Beszélgetések Istennel című sorozatát 35 nyelvre fordították le és több tízmillió ember életére gyakorolt és gyakorol pozitív hatást mindmáig.

19 évvel a Beszélgetések Istennel sorozat utolsó kötetének megjelenését követően ismét késztetést érzett, hogy gép elé üljön és gépelje az érkező üzenetet. Így írta meg 2016-ban a Beszélgetések Istennel 4-ik részét, melynek címe, az Emberi faj ébredése.

Neale küldetésének eleget téve a világ számos pontján osztotta meg a Beszélgetések Istennel gondolatait hallgatóságával, a perui Macchu Picchu lépcsőjétől a Shinto szentélyekig Japánban, a moszkvai Vörös-tértől a Vatikán Szent Péter terén át, a Tienanmen térig Kínában, járt Dél-Afrikában, Svájcban, Hollandiában, Horvátországban, és sorolhatnánk a világ különböző pontjait, ahol megfordult, azonban most először érkezik Magyarországra, Budapestre, melyet nagy szeretettel és izgalommal vár.

BeataGal

A Tudatosságra Ébredés Mesterkurzus története

Neale Donald Walsch Gál Beáta meghívására érkezik Magyarországra.

A Beszélgetések Istennel című könyv üzenetei Beáta életében is az egyik legnagyobb hatást gyakorolták egészsége, kapcsolatai, karrierje, önmaga felfedezése és az élet értelmének megértése területeken. Beáta Neale Donald Walsch több Mesterkurzusát elvégezte, és 2019-ben Neale személyes mentorálásában fog részesülni.

Beáta üzleti siker mentorként, transzformációs coachként vállalkozóknak, vezetőknek nyújt támogatást karrierjük következő szintre emelésében, életterületeik harmonizálásában. Azt vallja, nem csak lehetséges az üzleti élet és az élet más területeinek összhangja, hanem a tudatos, bőségben élt élet pontosan ezt jelenti, s mindezt saját életével is demonstrálja.

Munkájának jelentős részét az üzleti tudás átadása és annak gyakorlatba ültetése mellett a gondolkodásmód formálása teszi ki, melyhez az eszközt a transzformációs coaching adja. A transzformációs coaching során az elme gondolatait ügyfelei életében a lélek igazságaira hangolja, lehetővé téve a felismerést, megértést, kiteljesedést, kiindulva az üzleti létből, érintve az adott személy életterületeire - egészségére, kapcsolataira, anyagi helyzetére, lehetőségeire.

Tudja, vele együtt egyre többen tartják fontosnak a tudatos gondolkodás jelenlétét, az e területen történő személyes fejlődést, és Beáta a hazai üzleti élet vállalkozói, vezetői számára ennek támogatásán tevékenykedik.

Nemrégiben éppen Neale Doanld Walsch-ot hallgatta, amikor azon gondolkodott, hogyan tudná az Ő általa is közvetített üzeneteket a legtöbbekhez a legjelentősebb hatást elérve eljuttatni, amikor azonnal érkezett a válasz, ‘meg kell hívnod Őt Magyarországra’. A meghívás azon nyomban megtörtént. Mindez egy csütörtök este volt, és a rákövetkező szombat reggelre már az e-mail fiókjában volt a válasz: “érkezem”.

Ezt követően Beáta a csapatával és Neale-lel intenzíven együtt dolgozik a Mesterkurzus részletein, melyet a legnagyobb szeretettel nyújtanak át a résztvevők számára.

BeataGal

Mire fogsz szert tenni, hova fogsz eljutni a Tudatosságra Ébredés Mesterkurzus által?

A Mesterkurzus során megismered Neale Donald Walsch 4 lépéses “manifesztációs formuláját”, melyet minden egyes alkalommal, amikor használsz, közelebb kerülsz az élethez, melyet valóban élni kívánsz.

Megismered a magasan tudatos lények 16 kulcsfontosságú életterületét, és azok jellemzőit.

Megtudod,

 • hogyan tegyél szert bármire az életedben erőfeszítés, küzdés nélkül. Az ok, ami miatt nem azt kapod az életedben, amire vágysz, az az, hogy nem vagy összhangban a vágyaiddal. Miután a váltás megtörténik, minden egyszerűvé válik.
 • hogyan találd meg az igazi vágyaidat. Nagyon sokan vélik úgy, tudják, mi az, aminek a megvalósulásán dolgoznak az életükben. A vágyaik azonban intellektuális szinten kerülnek meghatározásra, melyek sok esetben nincsenek összhangban valódi énük, lelkük vágyaival.
 • hogyan éld az életedet úgy, hogy minden, amire szükséged van, rendelkezésedre álljon;
 • hogyan mondj búcsút a világ által uralt hiány gondolkodásnak, hogy megtapasztald a valódi bőséget.
 • hogyan szüntess meg minden felmerülő problémádat az életedben. A probléma nem az emberi lét velejárója. A spirituális, tudatos lények nem szembesülnek problémákkal.
 • hogyan tedd az őszinte, szívből jövő örömöt, hálát, a belső nyugalmat, megbocsátást, szeretetet életed természetes, folyamatos velejárójává.
 • hogyan szeresd önmagadat, mindent és mindenki mást feltétel nélkül, teljes elfogadással.
 • hogyan ismerd fel, mi az a 'több’, aminek a létrehozásáért itt vagy, és aminek a megvalósítására csak Te vagy képes.
BeataGal

A Tudatosságra Ébredés Mesterkurzus Rendezvény során lehetőséged lesz feltenni a kérdéseidet és azokra választ kapni Neale Donald Walsch-tól személyesen!

Mit mondanak Ők?

Marianne Williamson, a Visszatérés a Szeretethez írója Neale Donald Walsch-ról

"Neale Donald Walsch az egyik legbölcsebb és a legelismertebb ember, akit ismerek. Olyan ember, akitől rendszeresen kérek személyes tanácsot, akivel rendszeresen konzultálok, és akinek a szavai a tudatosságra ébredésemet építik.
Egyedülálló képessége van arra, hogy az egyetemes elvekre összpontosítson egy adott kihívás esetén, felszabadítva azokat a pszichológiai és érzelmi láncokat, amelyek visszatartanak bennünket. Tudom, hogy bárki képes oly mértékű megértést és tisztánlátást kapni tőle, mint én."

Marianne Williamson

Client

Számos ismert, elismert ember, köztük Oprah, az amerikai televíziós műsorvezető, színésznő, üzletasszony,Vishen Lakhiani, a Mindvalley alapítója Neale Donald Walsch-ot életükre a legnagyobb hatást gyakorolt személyek között említik.
Alanis Morisette a kanadai-amerikai Grammy - díjas énekesnő, dalszövegíró, Neala Donald Walsch-ról, mint spirituális vezetőjéről beszél, aki a legnagyobb sikerei között megélt elszeparáltság útvesztőjéből segítette ki és tette lehetővé, hogy rátaláljon sikerei közepette önmagára.

Magyar vállalkozók, vezetők Gál Beátáról

Soós Andreaképző- és iparművész, grafikus, producer

"Azért szerettem volna dolgozni Beátával, mert kreatív emberként, művészként kimagasló sikereket értem már el, azonban ezektől az erkölcsi sikerektől messze elmaradtak az anyagi sikereim. Ennek egyensúlyba állításához, a változáshoz segítségre volt szükségem. Meghatározó sikerélmény volt az első órák után elért áttörő üzleti eredmények.
A vele folytatott munkának köszönhetően lehetővé vált számomra egy több, mint 100 fős produkció újra színpadra állítása, melyhez pár hónap alatt megteremtettem a sokmilliós anyagi fedezetet, kiviteleztem a szervezést, a nagysikerű előadást.
Gál Beáta személye, egyénisége, tudása, tapasztalata, élete, a vele töltött pillanatok olyan inspirálóan hatnak rám, az életem különböző területeire, a vágyott életemre, a NŐre, vállalkozó NŐre, amihez még hasonlóval sem találkoztam.
Szívből ajánlom Őt minden olyan vállalkozóNőnek és Nőnek, aki teljesebb, igaz életet szeretne élni, aki elakadást, gátat érez a vágyott élete felé, önmaga kiteljesedésében, harmóniában és szeretetben megélt élete felé. Aki magasabb szintre kívánja emelni élete területeit, mindezt olyan magas színvonalon, melyet és ahogyan Beáta tanít, közvetít, és önmaga is él."

Client
Client

Dr. Király TündeGyermek-felnőtt családorvos, főorvos, a Dr. Király Tünde Egészségközpontja alapítója, vezetője

"Közel egy éve veszek részt a rendezvényein, két hónapja pedig intenzíven együtt dolgozunk. Számomra rendkívül hiteles, hiszen minden tanításában önmagát, élettapasztalatát adja.
Az együttműködésünk alatt számos gyakorlati útmutatót, támogatást kaptam, amelyet mind a személyes, mind az üzleti vállalkozásom fejlődésére tudok fordítani. Megerősített abban, hogy mi a küldetésem, mi az, amivel a továbbiakban az embereket egészségük megőrzése és gyógyulásuk során szolgálni tudom. Beáta személyes megjelenése, szakmai tudása, profizmusa példa értékű.
Kisugárzása által rengeteg nőt, női vállalkozót tud megérinteni, és biztosan tudom, hogy hatalmas értéket teremt munkája, életcélja megvalósítása által.
'Egyedi, kivételes és különleges'."

Dr. Illich FerencÜgyvéd

"Ügyvédként tevékenykedem. Gál Beátával való közös munka előtt is elkönyvelhettem magamnak sikereket a vállalkozásomban, hivatásomban és természetesen nehézségeim is voltak szép számmal. Beátával folytatott közös munka során elindultam egy olyan óriási utazáson magam és a vállalkozásom felé, amelyre akkor még nem is gondoltam, hogy jegyet váltottam. Az általa vezetett coaching során óráról-órára, napról-napra, hétről-hétre olyan tudást, emberi hozzáállást, személyes segítséget, professzionális támogatást és módszereket kaptam, amelyeket korábban még soha nem tapasztaltam. Pont annyit, amennyire szükségem volt, pont akkor, amikor a legjobban kellett. Így legtöbbször néhány hét alatt elértem azt a célt, amit eredetileg csak 2-3 hónap múlva szerettem volna. Rá kellet jönnöm, hogy az önismereti munkát nem lehet megspórolni, de a program által elegánsan tudtam magasabb szintre emelkedni és ezáltal a vállalkozásom is magasabb fokozatba kapcsolt. Az emberi kapcsolataim mellett az életem minden területe csodás módon megváltozott, és nem maradtak el a sikeres üzletek sem, amelyekben még több értéket tudtam adni az ügyfeleimnek, mint korábban bármikor. Úgy érzem, Beáta által egy másik dimenzióba kerültem. Sajnos hajlamosak vagyunk elhinni, hogy az előttünk álló világ csak annyit tartogat nekünk, amennyit mi magunk látunk belőle, Beáta azonban a saját példájával, profizmusával, hitelességével könnyedén képes megmutatni azt, hogy az álmaid is lehetnek akár a hétköznapjaid, a TE ÉLETED!"

Client
Client

Dobó KatalinA Maci Alapítvány alapítója és vezetője , egyetemi tanár

"Zseniális, ahogyan Gál Beáta dolgozik!
Számtalan évet töltöttem el a legkülönbözőbb tréningeken, képzéseken, dolgoztam pszichológusokkal és még sorolhatnám.
Sosem éltem azt meg, amit Vele, azt, ahogyan a lényeghez vezeti az embert, és felismerteti vele az IGAZságát! Ez akkor is így van, ha "csak" egy másik személlyel folytatott transzformációs coaching munkáját hallgatom!"

BeataGal

A rendezvény támogatói, együttműködő partnerei:

BeataGal

Tudatosságra Ébredés Mesterkurzus

A Tudatosságra Ébredés Mesterkurzust 2 féle módon, az alábbi ajánlatok keretében veheted igénybe.

BeataGal
Tudatosságra Ébredés Online MesterkurzusKérem

BeataGal
Tudatosságra Ébredés Mesterkurzus
Rendezvény

 • Basic Jegy
Kérem
 • VIP Jegy
Kérem

BeataGal
Tudatosságra Ébredés Mesterkurzus Rendezvény + Online Mesterkurzus

 • Basic Ajánlat
Kérem
 • VIP Ajánlat
Kérem

Tudatosságra Ébredés Mesterkurzus  Rendezvény

Január 26-27-én Neale Donald Walsch Magyarországra, Budapestre érkezik, és 2 napos rendezvény keretében Tudatosságra Ébredés Mesterkurzust tart a Budapest Boscolo Hotelben. Az élő mesterkurzus létszáma limitált, és a programon kétféle jeggyel lehetséges részt venni.

A Mesterkurzus Rendezvény 2 teljes napon át tart. Az érkezés, a regisztráció, ültetés figyelembe vételével, mind a két napon,
2019. január 26-án szombaton és
2019. január 27-én vasárnap,
reggel 9:30 órakor kezdünk és délután 19:00 órakor zárjuk a programot.

A Mesterkurzus 1,5 – 2 órás blokkokból épül fel, melyeket szünetekkel választunk el egymástól. A szünetekben a megvásárolt jegyednek megfelelően nyújtunk részleges vagy teljes ellátást, további lehetőségeket.

A 2 nap alatt tervezzük a közös fotózást Neale-lel és Beátával, dedikálást, valamint jegyed típusától függően további lehetőségeket.

A Tudatosságra Ébredés Mesterkurzus elvégzéséről a rendezvény második napján átadjuk névre szóló diplomádat.

A 2 napos Tudatosságra Ébredés Mesterkurzus Rendezvényen kétféle módon van lehetőséged részt venni, melyet a Basic vagy VIP jegy vásárlásával választhatsz ki magad és a Veled együtt érkezők számára.

BeataGal

Tudatosságra Ébredés Mesterkurzus  Rendezvény Basic Jegy

 • részvétel a 2 napos Mesterkurzus rendezvényen,
 • szinkrontolmácsolással a rendezvény teljes ideje alatt,
 • kávé, tea, frissítő, aprósütemény bekészítéssel a szünetekben,
 • oklevél a 2 napos Mesterkurzus elvégzéséről,
 • dedikálás és fotózás a lehetőségeknek megfelelően

A Tudatosságra Ébredés Mesterkurzus  Rendezvény Basic jegyedet november 30-ig jelentős kedvezménnyel kínáljuk, 179.990 Ft + áfa helyett 129.990 Ft + áfa áron!

A Tudatosságra Ébredés Mesterkurzus  Rendezvény Basic Páros Jegy esetén további kedvezményt biztosítunk november 30-ig!
Basic Páros Jegy 2 x 179.990 Ft + áfa helyett 2 x 119.990 Ft + áfa!

Amennyiben a Tudatosságra Ébredés Mesterkurzus Rendezvény Basic jegyed mellé megvásárolod a Tudatosságra Ébredés Online Mesterkurzust, azt számodra, mint a rendezvény résztvevője számára jelentős kedvezménnyel biztosítjuk, 99.990 Ft + áfa helyett 12.990 Ft + áfa áron!

BeataGal

Tudatosságra Ébredés Mesterkurzus Rendezvény Vip jegy

 • részvétel a 2 napos Mesterkurzus rendezvényen,
 • szinkrontolmácsolással a rendezvény teljes ideje alatt,
 • kávé, tea, frissítő, aprósütemény bekészítéssel a szünetekben,
 • oklevél a 2 napos mesterkurzus elvégzéséről,
 • soron kívüli VIP regisztráció,
 • VIP ültetés a színpad előtti sorokban,
 • VIP lounge,
 • ebéd mind a két napon az ebédszünetben a Budapest Boscolo külön termében,
 • 2 órás VIP tréning Neale Doanld Walsch-sal ‘A vezetők tudatossága’ címmel, melyre vasárnap délután 17:00 - 19:00 órakor kerül sor,
 • a VIP tréning során személyesen teheted fel kérdéseidet és részesülhetsz Neale Donald Walsch válaszaiban, mentorálásában - a tolmácsot szükség esetén biztosítjuk,
 • VIP dedikálás és fotózás a VIP meetinget követően.

Kérjük vedd figyelembe, hogy már csak 4 db VIP jegyünk maradt!

A Tudatosságra Ébredés Mesterkurzus Rendezvény VIP jegyedet november 30-ig jelentős kedvezménnyel kínáljuk, 249.990 Ft + áfa helyett 179.990 Ft + áfa áron!

A Tudatosságra Ébredés Mesterkurzus Rendezvény VIP Páros jegy esetén további kedvezményt biztosítunk november 30-ig!
VIP Páros jegy 2 x 249.990 Ft + áfa helyett 2 x 169.990 Ft + áfa!

Amennyiben Tudatosságra Ébredés Mesterkurzus Rendezvény VIP jegyed mellé megvásárolod a Tudatosságra Ébredés Online Mesterkurzust, azt számodra, mint a rendezvény résztvevője számára jelentős kedvezménnyel biztosítjuk, 99.990 Ft + áfa helyett 12.990 Ft + áfa áron!

BeataGal

Tudatosságra Ébredés Online Mesterkurzus

A Tudatosságra Ébredés Online Mesterkurzus egy 5 részből álló online kurzus, amely a Tudatosságra Ébredés Mesterkurzus rendezvény hanganyagán túlmenően további tanításokat tartalmaz Neale Donald Walschtól Neale és Beáta közvetítésében, olyan fontos területeket érintve, mint anyagi jólét, boldog, harmonikus kapcsolatok, egészség.. Az online mesterkurzus az előbbieken túl, tartalmaz egy több, mint 70 oldalas füzetet, magyarázatokkal és tudatosságot növelő kérdésekkel.

A Tudatosságra Ébredés Online Mesterkurzus 2019. február 15-én jelenik meg, addig előrendelési áron előjegyezhető.

A Tudatosságra Ébredés Online Mesterkurzust előrendelési áron jelentős kedvezménnyel biztosítjuk, 99.990 Ft + áfa helyett 39.990 Ft + áfa áron!

A Tudatosságra Ébredés Online Mesterkurzust a rendezvény résztvevőink számára további kedvezménnyel biztosítjuk, 99.990 Ft + áfa helyett 12.990 Ft + áfa áron!

A Tudatosságra Ébredés Mesterkurzust 2 féle módon,
az alábbi ajánlatok keretében veheted igénybe.

BeataGal
Tudatosságra Ébredés Online MesterkurzusKérem

BeataGal
Tudatosságra Ébredés Mesterkurzus
Rendezvény

 • Basic Jegy
Kérem
 • VIP Jegy
Kérem

BeataGal
Tudatosságra Ébredés Mesterkurzus Rendezvény + Online Mesterkurzus

 • Basic Ajánlat
Kérem
 • VIP Ajánlat
Kérem
BeataGal

Kedvezmények, Bónusz Ajándékok

November 30-ig kedvezményes áron veheted igénybe a Tudatosságra Ébredés Mesterkurzus  Rendezvény VIP és Basic jegyet!

Basic jegy november 30-ig 169.990 Ft + áfa helyett 129.990 Ft + áfa!
VIP jegy november 30-ig 249.990 Ft + áfa helyett 179. 990 Ft + áfa !

Kérjük vedd figyelembe, hogy már csak 4 db VIP jegyünk maradt!

November 30-ig további kedvezmény páros jegy formájában! Minden páros jegy formájában vásárolt minden egyes jegy további 10.000 Ft + áfa kedvezménnyel!

Basic Páros jegy 2 x 179.990 Ft + áfa helyett 2 x 119.990 Ft + áfa!
VIP Páros jegy 2 x 249.990 Ft + áfa helyett 2 x 169.990 Ft + áfa!

Kérjük vedd figyelembe, hogy már csak 4 db VIP jegyünk maradt!

Tudatosságra Ébredés Online Mesterkurzust előrendelési áron 99.990 Ft + áfa helyett 39.990 Ft + áfa áron vásárolható meg.

A Tudatosságra Ébredés Mesterkurzus Rendezvény résztvevői a Tudatosságra Ébredés Online Mesterkurzust jelentős kedvezménnyel, 99.990 Ft + áfa helyett 12.990 Ft + áfa áron vásárolhatják meg.

Bónusz Ajándék a Tudatosságra Ébredés Online Kurzus résztvevői számára Beátától november 30-ig!
Az online kurzus résztvevői Bónusz Ajándékként kapják Beáta legújabb, "KvantumLépték az Üzletedben és az Életedben” online programját.

BeataGal

Időről másként - Gál Beátával

Tegyél szert több mint elegendő időre, minőségi időre életed számodra fontos területein!

Online Program

“Nem gondolnám, hogy életünk bármely területe fontosabb lenne, mint bármely másik, csupán bizonyos időben nagyobb figyelmünket igényelhetik. Azonban van valami, aminek még a pénznél is nagyobb jelentőséget tulajdonítunk, és úgy érezzük a legkorlátozotabban áll rendelkezésünkre, így akadályozva életünk mást területein való kibontakozásunkat, ránk váró lehetőségeinket.
Az Időről másként online programommal nem csupán technikákat, konkrét útmutatást adok ahhoz, hogyan használd az időt és állítsd saját szolgálatodba egy harmonikus kapcsolatot azzal ápolva, hanem felhívom a figyelmedet az idő korlátozottsága érzés, hit mögötti negatív programokra, segítek azok megértésében, felülírásában, hogy azzá a személlyé válhass, aki időből is megtapasztalja a rendelkezésre álló végtelenséget.”Szeretettel,
Gál Beáta

A 79.990 Ft + áfa értékű “Időről másként - Gál Beátával” online programot, ajándékba adjuk a Tudatosságra Ébredés Mesterkurzus rendezvényünk első 100 jelentkezőjének, a legkésőbb november 30-ig jelentkezőknek.

BeataGal

KvantumLépték
az Üzletedben és az Életedben

Online Program

Hozd létre a kvantumlépést a gondolkodásmódodban, hogy az visszatükröződhessen az üzletedben és az életedben!
Üzleti mentorálás, transzformációs csoport coaching vállalkozóknak,
akik készen állnak nem csupán álmodozni, de vágyni, cselekedni, maradandót alkotni, egymást támogatni, változást hozni.

A 59.990 Ft + áfa értékű “KvantumLépték az Üzletedben és az Életedben” online programot ajándékba adjuk a Tudatosságra Ébredés Online Mesterkurzus első 100 jelentkezőjének, de legkésőbb november 30-ig jelentkezőknek.

BeataGal
BeataGal

Miért tarts velünk a Tudatosságra Ébredés Mesterkurzuson?

Rajtad múlik, mi mindent viszel magaddal erről az életeket megváltoztató üzeneteket tartalmazó kurzusról, de az, amit Neale és Beáta kínál a számodra, oly mélységben fogja megérinteni a gondolkodásmódodat, hogy a Mesterkurzusnak már egy kis szegmense, akár egy gondolata is gyökeres változásokat fog hozni számodra.

Nem ugyanaz az ember fogja befejezni a kurzust, mint aki elkezdte.

Beáta és Neale szándéka az, hogy felkészülj az emberiség evolúciójának következő lépésére, és ebben a felkészülésben a Tudatosságra Ébredés Mesterkurzus jelentős szerepet töltsön be.

Akként a magabiztos személyként távozz, aki élete alakulásában felfedezi a támogatást, vezetést, és képes folyamatosan magasabb tudatossági szintre lépni, megélve a belső gazdagságot életed minden területén, külső körülményeidben;
miközben inspirációként szolgálsz sokaknak.

A Tudatosságra Ébredés Mesterkurzus a legnagyszerűbb kezdet saját életed kiteljesedéséhez és ahhoz, hogy megváltoztasd a világodat, a világot!

"Azok az emberek, akik elég őrültek ahhoz, hogy azt gondolják, meg tudják változtatni a világot, meg is teszik azt."
- Steve Jobs -

BeataGal

Gyakran Ismételt Kérdések

A rendezvényen Neale angolul fog beszélni, Beáta magyarul, és a 2 nap alatt végig szinkrontolmács fog segíteni a megértésben. Tehát ha nem jó az angolod, ne aggódj, a szinkrontolmács rendelkezésedre fog állni, és nem maradsz le semmiről.

A számlán "Neale Donald Walsch üzleti rendezvény - Vip/ Basic jegy /Early Bird ár/" fog szerepelni, és teljes mértékben el tudod számolni vállalkozásodban. A számlázás automatikusan történik, a számlát a jegy kifizetését követő visszaigazoló e-mailben küldjük számodra.

Noha az előadás maga a Boscolo Hotelben lesz, de a rendezvényterem kiadása és a szállás a hotel 2 külön üzletága, így nem tudunk kedvezményes szálláslehetőséget biztosítani, illetve a szállásfoglalásban sem tudunk segíteni, mert egyszerűen nincs kapacitásunk rá. Kérünk, ha szeretnél a rendezvény ideje alatt a szállodában megszállni, keresd fel a Boscolo Hotelt ezügyben.

Októbertől tudsz egy jegyet vagy páros jegyet (2 darabot) venni. A páros jegy esetében kedvező, early bird áron veheted meg a jegyeket. A jegyet a megrendelő, vagyis a Te email címedre fogjuk küldeni, azokat csak Te tudod letölteni, kinyomtatni, így ha ajándéknak szánod, meglepetés marad.

Ha a bankkártyás fizetést választod, nagyon fontos, hogy ellenőrizd le, a bankkártyádon van-e elegendő összeg, és nézd meg, hogy nem állítottál-e be limitet, vagy ha igen, azt nem fogod-e meghaladni a vásárlásoddal. Ha van limited, és alacsony a jegyvásárláshoz, kérjük a vásárlás idejére változtasd meg.

BeataGal

Neale Donald Walsch először érkezik Magyarországra, hogy megtartsa a Tudatosságra Ébredés Mesterkurzust!

Jelentkezz most, légy részese az ébredésnek, élj a jelentős kedvezményekkel, korán kelő -, előrendelési árral, legyen Tiéd az értékes bónusz ajándék!

Tudatosságra Ébredés Mesterkurzus VIP jegy
+
Tudatosságra Ébredés Online Mesterkurzus

November 30-ig a Tudatosságra Ébredés Rendezvény VIP jegyet és a Tudatosságra Ébredés Online Mesterkurzust választva

A teljes csomagot
349.990 Ft + áfa helyett
192.980 Ft + áfa áron vásárolhatod meg!

VIP Páros jegyet választva további 10.000 Ft + áfa kedvezményre teszel szert jegyenként!

Tudatosságra Ébredés Mesterkurzus Rendezvény

Kérjük vedd figyelembe, hogy már csak 4 db VIP jegyünk maradt!

Kivételes kedvezmények, Bónusz Ajándékok november 30-ig,
vagy a férőhelyek erejéig!

BeataGal

Tudatosságra Ébredés Online Mesterkurzus

Ha esetleg kérdésedre nem találtál az oldalon választ, fordulj hozzánk e-mailben az info@beatagal.com e-mail címen!

BeataGal