Bőségre Hangolva

Transzformáló Meditáció

Út a Nő Lelkéhez

Megvásárolom

9 vezetett meditáció exkluzívan vállalkozónők számára

Amikor a Nő közelebb kerül lelkéhez, közelebb kerül valódi énjéhez, a végtelen szabadság kapui feltárulnak és megmutatkozik a csodák birodalma.

Végtelen erő, teljesült vágyak, végtelen bőség, szabadság, egészség, boldogság, teljesség. Ez az, ami a Nő lelkében él.

A mindennapok forgataga, a körülmények sodrása a nőt néha messze repíti, elszakítja önmagától.
Fáradtá, leverté, kimerülté válik. Elakad a munkájában, elakad a vágyai megtalálásában, azok megvalósításában.
Képtelenné válik elengedni a történéseket, embereket, fájdalmat, haragot. Nem leli az erőt, amely átlendíti, tovább viszi, magával ragadja.

Az alábbi meditációs CD-vel abban kívánlak segíteni Téged, hogy kapcsolatba kerülve önmagaddal rálelj az utadra, a kérdéseidre, a válaszaidra, spirituális eszenciádra, istennői mivoltodra.

Legyen akár a vállalkozásod magasabb, anyagi függetlenséget hozó magaslatokba emelése, egy jelentős vágyad megvalósulása, egy csodálatos utazás, vagy harmóniára, nyugalomra vágysz, el akarod engedni a múltat és meg akarsz nyílni az újnak, a bőségnek, a 9 vezetett meditáció támogatásodul lesz.

A meditációk mindegyike kevesebb mint 20 perc, letölthetőek hanghordozó eszközeidre, így mindig Veled lehetnek, és akár reggeli vagy esti meditációs rituáléd alatt, akár a nap bármely szakaszában, eljuttatnak oda, ahova nem csak vágysz, de ahol valójában vagy, és ahonnét a következő lépésedet nőies könnyedséggel, eleganciával megteheted.

Hallgasd naponta a Bőségre Hangolva -
Transzformáló Meditációt és válj azzá, Aki Vagy!

  • 1. Köszöntelek
  • 2. Pihen a test, szellem, lélek
  • 3. A Szeretet az út
  • 4. Nőies nagyszerűséged ereje
  • 5. Bőség meditáció
  • 6. Felszabadító megbocsájtás
  • 7. Elfogadás, elengedés
  • 8. Ünnepel a Lelked
  • 9. Csodák Birodalma
  • 10. A Bőség a Te utad
BeataGal
BeataGal

A Bőségre Hangolva – Transzformáló Meditáció online CD 2018. augusztus 30-ig kedvezményes áron vásárolható meg, 12.990 Ft+ áfa helyett most mindössze 6.990 Ft + áfa (bruttó 8.877 Ft)!

 

A Bőségre Hangolva – Transzformáló Meditáció online CD-t csak bankkártyával tudod fizetni. Elkötelezett híve vagyok a modern online marketing eszközök, fizetési módszerek alkalmazásának. A bankkártyás fizetés gyors, kényelmes, és nyomon követhető.  

Nem mellesleg, így tudom ennyire kedvező áron adni az online programot, mivel kevesebb adminisztrációval jár a megrendelési folyamat kezelése.

A megrendelés menete

1., Töltsd ki a bal oldali űrlapot
2., Fizesd ki bankkártyával, a Borgun szolgáltatón keresztül
3., A megrendelés után a számlát és a CD elérhetőségét a fizetéstől számított néhány percen belül küldjük e-mailben.

Fizetési mód

Kizárólag bankkártyás fizetés van. Elkötelezett híve vagyok a modern online marketing eszközök, fizetési módszerek alkalmazásának. A bankkártyás fizetés gyors, kényelmes, és nyomon követhető. 

Nem mellesleg, így tudom ennyire kedvező áron adni a Bőségre Hangolva – Transzformáló Meditáció online CD-t , mivel kevesebb adminisztrációval jár a megrendelési folyamat kezelése.  

Biztonságos fizetés

A Borgun egy elismert fizetési szolgáltató. Rajtuk keresztül zajlik a fizetés, és mi nem is találkozunk bankkártya adataiddal. Az itt megadott bankkártyaadataid egy titkosított csatornán keresztül, kódoltan kerülnek továbbításra a bankfióknak.

 

FONTOS!

A számlát automatikusan állítjuk ki számodra az űrlapon megadott adataid alapján, ezért kérünk, hogy pontosan add meg az adataidat (ha a számlázási név és a saját neved ugyanaz, kérünk, akkor is írd ki még egyszer a számlázási név rovatba, mert az ott feltüntetett név fog szerepelni a számlán)! A fizetés után elektronikus számlát állítunk ki, amit e-mailben küldünk el.

Kérdésed van? Segítünk :)

Ha felmerült benned bármilyen kérdés, amire ezen az oldalon nem kaptál választ, akkor kérünk, írj e-mailt az info@beatagal.com e-mail címre.

Have it All Kft., 1125 Budapest