Kvantumugrás az Üzletedben

Milliomos Üzletasszony születik

Üzleti Rendezvény Vállalkozó Nőknek, Coachoknak

2017. november 25. szombat 10:00 – 18:00
Boscolo Budapest Hotel

Üzleti Mentor & Transzformációs Coach

Ott leszek

A rendezvény során megtanulod
hogyan tűzd ki kvantumugrást eredményező, manifesztálódó vágyaidat,
lebontod korlátozó gondolataidat,
létrehozod üzleti áttörésedet.

BeataGal

Emlékszem azokra az időkre, amikor azt láttam, a vállalkozói lét azon területén, melyen dolgoztam, egymás után születtek a siker-sztorik. Szinte a semmiből, egyik napról a másikra újabb és újabb vállalkozók jelentek meg, akik rövid idő alatt, mint magukat, mint a vállalkozásukat oly magaslatokba emelték, ahova én is nagyon vágytam, sőt, mindent mindent megtettem, azon dolgoztam, hogy oda eljussak. Valahogy még sem tudtam előbbre jutni, vagy nem oly mértékben, nem oly sebességgel, ahogy szerettem volna.

Frusztrációval, kemény munkával, fáradtsággal, értetlenséggel teli időszak volt az, és igazán nagyon akartam, valaki megmondja meg, mit csinálok rosszul, vagy mi az, amit csinálnom kell ahhoz, végre az én életem is elinduljon, és a vállalkozásom egyre nagyobb sikereket érjen el.

Ha ma visszagondolok erre az időszakra, szeretetteljesen gondolok magamra, mert tudom, milyen nehéz időszak volt az számomra. Nehéz volt érzelmileg, üzletileg, emberileg.

Mivel minden mindenre kihat, így ez a belső konfliktust okozó állapot, az én életem számos, ha nem minden területére természetesen kihatott.

Nehéz, amikor az ember nem azt az életet éli, amit élhetne, és nehéz, amikor a Nő nem az, aki valójában lehetne.

Mára egyáltalán nem ilyen nehéz az életem.

Ez nem azt jelenti, hogy nincsenek kihívásaim, viszont minden kihívásomat az üzletem és az életem fejlődésének szolgálatába tudom állítani.

Folyamatosan tűzőm ki, tervezem és valósítom meg a dinamikus fejlődést eredményező vágyaimat, bontom le korlátjaimat és hozom létre lendületes üzleti előrelepéseimet.

Az elmúlt években életem több területén, több alkalommal hoztam létre (bár minden viszonylagos, de azt gondolom mondhatom) kvantumugrást. Boldog és elégedett vagyok az életemmel és semmit nem változtatnék azon, ahogy idáig eljutottam.

Természetesen ez nem azt jelenti, hogy életem különböző területein ne kívánnék tovább haladni. Ahogy azt már említettem a folyamatos fejlődés elkötelezettje vagyok, és most, közelegve az újabb esztendőhöz, újabb áttöréseket, kvantumugrást tervezek.

Az a folyamat, azok a lépések, melyeket a saját életemben alkalmazok, nem csak számomra használhatóak, nem csupán nálam működnek. Minden vággyal teli, ambiciózus, életét a következő szintre emelni kívánó vállalkozónőnél - akik rendelkeznek azzal az alázattal, hogy a vezetést kövessék, azaz taníthatóak, mentorálhatóak -, ugyanolyan, vagy még jelentőségtelibb eredmény hozatalára képesek.

Ha Te ezen vállalkozónők közé tartozol és készen állsz arra, hogy létrehozd a saját üzleti áttörésedet, akkor november 25-én a Budapest Boscolo Hotelben a Kvantumugrás az Üzletedben, Milliomos Üzletasszony születik üzleti rendezvényemen segítek Neked abban, megosztva az általam használt és már többszörösen bevált „kvantumugrás receptemet”, párosítva az általam alkalmazott üzleti & siker mentorálással, transzformációs coachinggal, hogy

kitűzd saját vágyaidat, felismerd a korlátozó gondolataidat, és megismerve a kvantumgurást eredményező mentalitást, lépéseket, létrehozd saját üzleti áttörésedet.

BeataGal

Bárhol is tartson az üzleted, az életed, mindig van kiút, mindig van tovább! 


Sőőőt (!), bármilyen magaslatokban járj, az még csak a kezdete annak a fanasztikus útnak, melynek a végigvitelére, beutazására csak Te vagy képes.

Benned és a vállalkozásodban sokkal több van, mint gondolnád.

Óriási, kiapadhatatlan, egyedi, potenciális forrása vagy valami igazán értékesnek, valami igazán különlegesnek, maradandónak.

Lehetséges kitűnnöd a piacodon, lehetséges egyedivé válnod, lehetséges a termékeidet, szolgáltatásaidat a piacot nem figyelembe véve (és semmiképpen nem ár harcot folytatva) beáraznod  és vásárlók kiapadhatatlan áradatára szert tenned.

Attól függetlenül, hány vállalkozás létezik a Te profiloddal a Te területeden, vagy légy akár úttörő, első, valamely szoláltatás, termék bevezetésében, lehetséges számodra a kvantumugrás.

Hogyan? 

November 25-én a Kvantumugrás az Üzletedben, Milliomos Üzletasszony születik üzleti rendezvényemen megmutatom Neked.

Új év, új célok, tervek, az eredmény viszont elmarad

Volt már, hogy a korábbi időszak elmaradt eredményei után újabb erőre kaptál, leültél, újra kitűzted azon céljaidat, melyeket már pár alkalommal korábban kitűztél, újra terveztél, mindent beleadtál, de ismét nem érkeztek azok az eredmények, vagy nem olyan mértékben, ahogy azokra már nagyon, igaz néha lemondóan, még sem múló hittel vágytál?

Amikor a felismerés csalódás

Elvégezted a munkát, módosítottál, finomítottál, fejlesztettél, beruháztál, bővítettél, folyamatosan kommunikáltál, reklámoztál.. az eredmény viszont elmaradt vagy nem igazán változott. Ismered az érzést?

Tudod, hogy a terméked, szolgáltatásod életeket változtathat meg, még sem érkeznek Hozzád azok, akiknek az életét általuk megváltoztathatnád

Nem érted, hogy miért nem értik, nem érted, hogy miért nem látják, azt meg főleg nem érted, miért nem veszik. Mi a baj az emberekkel? Vagy Veled van valami baj? Hogyan tudnád megértetni a vevőjelöljeiddel, hogy arra, amid Neked van, szükségük van?

Voltak már hasonló gondolataid? Tapasztaltál már a fentiekhez hasonlókat?

Mi lenne azonban, ha..

..a vevők egyre nagyobb létszámban, egyre nagyobb elköteleződéssel tennék le a voksukat a Te vállalkozásod mellett. Amellett, hogy elégedettek és hálásak Neked, folyamatosan ajánlják a termékeidet, szolgáltatásaidat. Új, jelentős fejlődést eredményező lehetőségek jelennek meg az életedben. A forgalmad, bevételeid emelkednek, és az elégedettség mellett elismerésben is egyre több részed van. A vállalkozásod mellett pedig életed több területe is egyre nagyobb harmóniába kerül és szintén fejlődik.

Miért ne választanád ezt új valóságodul?

Mire számíthatsz a rendezvényen?

Semmiképpen sem egy hagyományos üzleti képzésben lesz részed. Nem újabb módszereket, technikákat fogsz megismerni, amelyekben már egyébként is bővelkedsz, ha jól gondolom.

Elméletek helyett IGAZságokkal fogsz találkozni, melyek mentén egyre inkább felfedezheted valódi önmagadat és kiteljesítheted vállalkozásodat.

Lesz részed üzleti és siker mentorálásban, transzformációs csoport coachingban. A kvantumugrás mentalitás és a lépések a rendezvény résztvevőihez, így Hozzád, a saját üzletedhez, gondolataidhoz lesznek igazítva.
A rendezvény kifejezetten Rád fog épülni, Neked fog szólni.

Te leszel a központban és rajtad keresztül az üzleted, mert nálam a Nő és az Üzlet egyaránt fontos.

A rendezvény első részében megnézzük, melyek azon vágyaid, melyekre fókuszálva jelentős lépéseket, kvantum ugrást tehetsz.

Közösen felfedezzük, és lebontjuk azon gondolataidat, téves elképzeléseidet, melyek eddig nem engedték számodra a dinamikus előrehaladást, kvantumugrást.

Megtalálod a vállalkozásod fő fókuszpontjait, melyekre figyelve eredmények mentén tudsz haladni.

BeataGal

Mennyibe kerül a rendezvény?

Nemzetközi és hazai szinten több százezer forint alatt nem találsz hasonló tartalmú és színvonalú rendezvényt. A nap tartalma pedig maximálisan egyedi és a résztvevőkre szabott.

Viszont (!), a november 25-i Kvantumugrás az Üzletedben, Milliomos Üzletasszony születik rendezvényem több okból nagyon alacsony áron lesz elérhető!

Ezen okok között szerepel,
szeretnék számodra lehetőséget biztosítani a részvételre úgy is, hogy ha esetleg még kérdéseid, kételyeid vannak önmagad, a vállalkozásod, vagy az általam nyújtott mentorálás kapcsán.

Az okok közé tartozik, hogy egy igazán kivételes alkalmat rejt magába a dátum és a rendezvény (amiről november 25-én említést fogok tenni).

Ami azonban a legnyomósabb okom az alacsony rendezvény árra,

számos kivételes, különleges, tehetséges vállalkozónő él hazánkban, akik a megfelelő támogatás által nem csak hogy végre képesek lehetnek elérni a már jó néhányszor kitűzött, de eddig meg nem valósult céljaikat az üzleti és magánéletben egyaránt, hanem messze túlszárnyalva saját elképzeléseiket, óriási dolgokra lehetnek képesek.

Ezen üzletasszonyok számára kívánok betekintést nyújtani abba, mi minden lehetséges a számukra és hova tudnak eljutni az #haveitall üzleti mentorálással és coachinggal. Minél több fantasztikus Nőnek kívánok lehetőséget nyújtani arra, hogy végre önmaga legyen és a saját, vágyott életét élje.

A rendezvény ára 99.000 Ft +áfa (bruttó 126.873 Ft), amely minden üzletasszony számára megtérülő befektetés.

Résztvevőinknek azonban kedvezményes árat biztosítunk (a férőhelyek erejéig)!

Kedvezményes árunk:

39.990 Ft+áfa (bruttó 50.787 Ft)

BeataGal

Mit mondanak azok, akik már jártak nálam?

Client

"2017 márciusban ismertem meg Beátát egy üzleti rendezvényén, akkor már egy ideje kerestem valakit, aki tovább tud vinni a céljaimhoz vezető úton. Kevesebb munkaórát és több pénzt akartam, és magamat még jobban érezni. Májusban elkezdtem az Üzleti Bőségedre Hangolva Programját, ahol a bemelegítés (első hónap) alatt a bevételem 1,5 -szeresére nőtt, ami azóta tovább növekedett, és fele annyi munkaórát dolgoztam. (80 órám szabadult fel a hónapban). Korábban is volt már, hogy magas bevételem volt, de sokkal több munkaórával. A program által lett időm magamra, a kapcsolataimra, a hosszú hétvégékre. Ezek utan nem volt kérdés, hogy Beátát választom személyes Coach-omnak. "

Horváth Réka
Pénzügyi szakértő

"A Párom kísérőjeként vettem részt Beáta júliusi rendezvényén, amelyen végig követtem az általa nyújtott mentorálást. Az ott kitűzött célomat, mely szerint addigi átlagjövedelmemet megduplázom, a rendezvényt követő 12 napon belül elértem, majd július hónapot 2,5-szeres jövedelemnövekedéssel zártam. Semmi különlegeset nem csináltam, pusztán azt használtam fel, amit megtanultam Tőle. Már több hasonló programon voltam, de olyan gyors eredményt, mint Beatával, korábban nem sikerült elérnem. Konkrét segítséget kaptam, lényegesen hatékonyabb vagyok a munkavégzésben és megtöbbszöröződtek a lehetőségeim üzleti téren is."

Dr. Illich Ferenc
Ügyvéd

Client
Client

"Amikor megszületett a vágy, hogy Beátával szeretnék dolgozni csak arra gondoltam, hogy mit tudunk megváltoztatni mindössze 90 nap alatt?
Aztán belevágtam és júliusban amikor kijöttem a rendezvényről, tudtam, hogy semmi nem lesz olyan, mint azelőtt.
Minden megváltozott. Külsőleg és belül is magamra találtam, lettek céljaim, lett pontos tervem, lassan megtanultam transzformálni a gondolataimat a pénzről, sikerről, magamról.
Nagyon izgalmas folyamat amikor az ember kezd önmagára lelni, megfogalmazza a küldetését pontosan leírja a vágyait. A legnagyobb élmény pedig amikor érkeznek a visszaigazolások, vevőktől, családtól, munkatársaktól, hogy valami történt: megváltoztam, magabiztosabb lettem, megváltozott a kommunikáció, megváltozott a marketing számomra idegen emberek érdeklődnek és olvassák az írásaimat, jönnek új vásárlók, új rendelések, új üzleti lehetőségek.
Ilyenkor pedig sokkal egyszerűbb elhinni, hogy bizony mindenre képes vagyok.
De ezt a képességet, hogy a hitem megtartsam akkor is amikor próbatételek vannak, ezt bizony Beátának és a csoportnak köszönhetem!
Hálás vagyok, hogy részese lehetek ennek a csodás utazásnak, aminek most az első állomásához érkeztünk!
Ez még közel sem a végállomás."

Illés Virág
a Bluberry Cosmetics Alapítója

"Beáta több rendezvényén is részt vettem már, és minden egyes alkalommal jelentősen előrelépett az életem az üzleti és a magánéletemben egyaránt. Legutoljára a júliusi rendezvényén tartottam vele, melyet követően 1 héten belül 4 új ügyfél jelent meg a vállalkozásomban, akik „csak úgy” rám találtak és egy számomra fontos kapcsolat jelentős minőségi javulást mutat azóta is."

Mayer Ildikó
Hajgyógyász, Hajspecialista

Client
Client

"Beátától akkora önbizalmat és támogatást kaptam, hogy ennek köszönhetően már most elindítottam azt a vállalkozásomat, amit 2-3 év múlva szerettem volna létrehozni. Közös munkánk során óriási személyiség fejlődésen megyek keresztül. Ma már másképp gondolkodom mind üzleti, mind anyagi téren. Családi életem kiegyensúlyozottabbá vált, gazdaságosabban osztom be az időmet, priorizálok. Megtisztelő számomra, hogy tagja lehetek egy fantasztikus, támogató közösségnek és, hogy mesterelme partnerrel dolgozhatok együtt. Folyamatos útbaigazítást, instrukciót kapok, üzleti lépéseket tanulok. Beáta megmutatta azt is, hogyan találjak rá az első ügyfeleimre, és hogyan növeljem folyamatosan célközönségemet, hogyan építsek listát reklám és költségek nélkül. Hálás vagyok munkájáért, szakértelméért, hogy mutatja az utat és, hogy egyike lehetetek azoknak, akikkel együtt dolgozik."

Pats Tímea
Életmód Mentor,
a Szélsőségek Nélkül Fit és Egészséges Mozgalom Alapítója és Vezetője

"Március óta dolgozom együtt Gál Beátával, immáron a második 90 napos személyes coaching programban. Életem egyik legjobb döntése volt, hogy el kezdtem Vele a személyes coaching programot.
Pedagógusként, óvodavezetőként, egyetemi tanárként, lélekszerelőként, nekem teljesen újak voltak Bea módszerei, aminek kifejezetten örültem, hogy kiléptem az oktatás hatóköréből, és beléptem egy új világba, a bőség birodalmába. Mit is jelent ez nekem?
Elsősorban nagyon mély önismereti utat. Szembesültem azzal, hogy minden elakadásom útjában én állok, vagyis a szokásaim, a beidegződéseim, a félelmeim. Szembesültem azzal is, hogy minden kérdésre bennem van a válasz, belül kell megkeresnem. Ezzel a tudattal felelősséget vállalok az életem alakulásáért. Megtanultam a bőséget alázattal értelmezni, amely az életem minden területén képes megjelenni, ha én így döntök. Választhatok nekem megfelelő emberi kapcsolatokat, élhetem vágyott életemet, képes vagyok szebbé tenni mások életét is, hiszen értéket teremtek, amelyet meg is fizetnek.
Azt is megtanultam, hogy a fejlődésnek manifesztálódnia kell, tehát láthatóvá válik körülményeim alakulásában.
Beáta kedves, a személyes értékeimet állandóan meglátó, méltató kommunikációja, rám irányított teljes figyelme szárnyakat ad. Minden idegszálával figyel rám, amely mélyen érinti és megnyitja lelkemet. Az Ő tudása, a véleményalkotás nélküli támogatása, vezetése, a kérdései időzítése mind – mind a segít vágyaimat felismerni, céljaimat megfogalmazni és mindezekért tenni is képes vagyok. Azóta elmondhatom, hogy egy tudatosabb, nyugodtabb, alázatosabb, kiegyensúlyozottabb vagyok. ÚJ EMBER, ÚJ NŐ, PROSPERÁLÓ ÜZLETASSZONY VÁLT belőlem. A fejlődés megmutatkozik az emberi kapcsolataimban, hiszen szabadidőmet mindig a szeretteimmel töltöm. Vezetői munkámat tudatosan tervezem, delegálom, ellenőrzöm, pénzügyeimet kézben tartom. Szeretem magam, szeretem az embereket, szeretem az életem. Március óta közel háromszorosára emelkedett jövedelmem. Az oktatás területén elindítottam egy új vállalkozást.

Gál Beáta számomra az az EMBER, az NŐ, az az ÜZLETASSZONY, aki példa és követendő az én számomra. Hálás vagyok minden közös pillanatért és figyelemért! Köszönöm drága Bea."

Dobó Katalin
Egyetemi tanár,
a Maci Alapítvány Alapítója és Vezetője, Üzletasszony

Client

Kvantumugrás az Üzletedben

Milliomos Üzletasszony születik

Üzleti Rendezvény Vállalkozó Nőknek, Coachoknak

2017. november 25. szombat 10:00 – 18:00
Budapest Boscolo Hotel

99.000 Ft + áfa (bruttó 126.873 Ft)

Kedvezméynes ár

(a férőhelyek erejéig!)

39.990 Ft + Áfa (bruttó 50.787 Ft)

BeataGal

Rendezvény helyszínéül a Boscolo Budapest Hotelt választottuk, amely méltó helyszín üzleti továbblépésedhez.

Cím: Boscolo Budapest Hotel, Budapest, Erzsébet krt. 9. 1073
Dátum: 2017. november 25., szombat
Időpont: 10:00 – 18:00 óra

A rendezvény szünetében kávét, teát, frissítőket szolgálunk fel.

A rendezvény további részleteiről e-mailben tájékoztatunk.

BeataGal

Fizetési módok

Fizetni banki átutalással, illetve bankkártyás fizetéssel tudsz. A banki utalás választása esetén a visszaigazoló emailben díjbekérőt küldünk számodra, aminek a fizetési határideje 5 nap. Bankkártyás fizetés esetén a biztonságos fizetési felületre irányítunk , amin keresztül tudod kifizetni a részvételi díjat.

Biztonságos fizetés

A bankkártya adataidat nem ismerjük és nem is tároljuk. Az itt megadott bankkártyaadataid egy titkosított csatornán keresztül, kódoltan kerülnek továbbításra a bankfióknak.

FONTOS!

Díjbekérőt és számlát automatikusan állítunk ki számodra az űrlapon megadott adataid alapján, ezért kérünk, hogy pontosan add meg az adataidat (ha a számlázási név és a saját neved ugyanaz, kérünk, akkor is írd ki még egyszer a számlázási név rovatba, mert az ott feltüntetett név fog szerepelni a számlán)! A fizetés után elektronikus számlát állítunk ki minden résztvevőnek, amit emailen küldünk el.

Kérdésed van? Segítünk :)

Ha felmerült benned bármilyen kérdés, amire ezen az oldalon nem kaptál választ, akkor kérünk, írj e-mailt az info@beatagal.com e-mail címre.

Have it All Kft., 1125 Budapest

Zárásként néhány gondolatot kellene megosztanom Veled arról, november 25-én a Kvantumugrás az Üzletedben, Milliomos Üzletasszony születik rendezvényemen miért tarts velem, és azon Hölgyekkel – a Have it All Közösségével -, akik már elindultak az úton és lépésről lépésre építik fel egyre prosperálóbb életüket, üzletüket, azonban én senkit nem szeretnék meggyőzni.

Tudom, hogy tudod, ez a rendezvény Neked szól e vagy sem, és én azt szeretném, ha önmagadra, a vágyaidra és a lelkedre hallgatnál,

megtennéd magadért azt, aminek a megtételére csak Te vagy képes!

November 25-én találkozunk!

Gál Beáta
Üzleti Mentor & Transzformációs Coach
A Have it All Közösség Létrehozóje és Vezetője

BeataGal